test

MPNKS SD-u: Nakon 30 godina vaše devastirajuće vladavine, svjesni smo da nas čeka težak posao

Standard

29/11/2021

18:50

Ministarstvo prosvjete nauke kulture i sporta reagovalo je na današnje saopštenje SD-a.

“Nije li politika zapravo samo vještina da se laže u pravi čas! Možda bi reagovanje MPNKS trebalo početi na ovakav način?”, pitaju se iz ministarstva.

Pitaju se i “da li bi gospoda iz, sada već, zaboravljene partijice SD shvatila ovakvu poruku? Teško je reći”, kako navode.

“U ovom slučaju, nakon serije tekstova i fotografija koje smo ponudili javnosti na temu kako se vodilo resorno Ministarstvo u doba Damira Šehovića, smatramo da bi trebalo da budete mnogo konkretniji.

Prvi znak ljudske gluposti je potpuni nedostatak stida. A vi, gospodo, stida nemate!

Uz pomoć nekada Vladine, danas jasno profilisane DPS-SD organizacije, sprovode se razne ankete u kojima su ova Vlada i njena Ministarstva ocijenjena kao nešto najgore što Crna Gora ima. Ova “anketa” kao i mnoge do sada, fingirane u vašem sve manjem glasačkom tijelu, rekla je ono što i očekujemo od vas – da nema goreg ministra od ministarke Vesne Bratić”, navode iz ministarstva.

Kako dodaju, možda bi ih ovo i zaboljelo da se ne zna pravo stanje stvari i kakve zle namjere stoje iza SD-a i slavodobitnog proglasa.

“Jedina prava anketa za nas iz MPNKS su izbori. Izbori od 30.08.2020. godine su dali svoj sud o tome kako ste radili. Razumijemo vaše frustracije, imamo razumijevanja za vaše sitne politčke marifetluke, ali nemamo razumijevanja za zlobu kojom pokušavate da opravdate svoj “rad”, ali “glupost i zloba su neograničeno oružije ograničenih ljudi. Svako nosi svoj krst. Nakon 30 godina vaše devastirajuće vladavine i onoga šta ste ostavili za sobom, svjesni smo da nas čeka težak posao. Mi smo spremni za maraton. Pitanje je ,da li vi imate snage da ga ispratite”, navode iz ministarstva.

Izvor (naslovna fotografija):

Skupština Crne Gore/YouTube (kolaž)

Ostavite komentar

Komentari (0)