test

Perović: Umjesto simbola korupcije Budva će opet biti simbol napretka i razvoja

Standard

16/05/2024

11:45

Lista `ČIST IZBOR- Petar Odžić – SDP, SD, LP i građani` okupila je grupu časnih i poštenih građana, čistih biografija i iskreno posvećenih napretku naše Budve. Jer Budva mora da se vrati u red mediteranskih gradova, kao mjesto koje je prepoznato po svom turističkom, ekonomskom i kulturnom potencijalu jer predugo u javnosti traje imidž Budve kao grada koji je postao sinonim za korupciju i razne oblike kriminala. To je poručio kandidat za odbornika Jovo Perović.

„Upravo zato su ovi izbori uticali da napravimo listu koja objedinjava partije sa građanskim predznakom SDP, SD, LP, koju su na naše veliko zadovoljstvo, podržali i brojni građani. Upravo podrška koju ovih dana dobijamo od građana, razgovori koje vodimo i efekti naše kampanje pokazuju nam da će upravo naša lista biće stožer buduće lokalne vlasti. Ako pogledamo naš grad kako trenutno izgleda na samom pragu turističke sezone, da stanje u brojnim oblastima nije ni kao što je bilo prije par decenija, onda je jasno da je sve do ljudi. Jer novca u Budvi i budvanskoj kasi ima dovoljno, najviše u Crnoj Gori“, rekao je Perović.

Ali sa njim, dodaje on, treba upravljati domaćinski, a Budvu gledati kao sopstvenu kuću, a ne plijen.

„U svakodnevnoj komunikaciji sa građanima, najčešći komentari koje čujemo tiču se partijskog zapošljavanja, neodržive saobraćajne infrastrukture, nefunkcionalnosti lokalne vlasti, problemi sportskih klubova, nedostatak Centra za kulturu, Doma za stare…. Sve ovo se može riješiti ukoliko građani dobiju vlastkoja će na najbolji način odgovoriti na njihove potrebe. Lista SDP, SD, LP i građani, biće čvrst temelj buduće vlasti, znamo kako upravljati svojim gradom bez afera i zato vjerujem da će izbor 26. maja biti lak. Lista „Čist izbor – Petar Odžić“ podsticaće dinamičan razvoj Budve, ali na principima socijalne pravde, jednakosti, građanskom učešću u donošenju odluka, međusobnoj odgovornosti i uvažavanju različitosti. Upravo je to Budva po mjeri svih onih koji u njoj žive, stvaraju, podižu porodice“, zaključio je Perović.

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: SDP

Ostavite komentar

Komentari (0)