Rađenović odgovorio Pribilović: Ostavite se politike, pokazali ste sve što znate

Za nas su svi dobronamjerni investitori i više nego dobrodošli kao i oni koji su već tu, plaćaju porez i poštuju Ustav i zakone i žele dobru saradnju sa lokalnim stanovništvom. Vaša politika se bazirala na desničarskim podjelama i proganjanju građana koji žele progres zato ste dobili odgovor na izborima”, navodi se u reagovanju predsjednika URA Budva Blaža Rađenovića na izjavu Suzane Pribilović iz DPS.

Ona je juče izjavila da je žaru revanšizma prema DPS prethodna vlast proganjala investitore, a zatvoreni Sveti Stefan je posljedica toga.

“Izgleda da još uvjek ima onih koji ne mogu da žive sa činjenicom da više neće biti u prilici da prave štetu građanima, gradu i državi, a sa druge strane svakim danom gledaju kako nova Vlada Crne Gore ide putem prosperiteta i progresa u interesu Crne Gore prema EU”, navodi Rađenović.

Nažalost po njih, kako kaže, neće ostati zaboravljeni, jer pored toga što su za vrijeme svojeg mandata u Opštini Budva najviše svog vremena trošili obračunavajući se sa političkim neistomišljenicima, napravilu su i veliku štetu po budžet građana Budve i zato će morati odgovarati jer ruka pravde će zakucati i na njihova vrata.

Prema njegovim rijelima, upravo DPS-ova poslanica iz Budve je Budvanima dobro ostala upamćena po nezapamćenim podjelama i zlom koje je posijala među svojim sugrađanima a koje Budva u svojoj dvoipomileniujumskoj istoriji ne pamti, i pored toga se drznula da govori ni manje ni više nego o Svetom Stefanu.

“Pa da krenemo redom – Je l’ to ona potpredsjednica Opštine Budva za čijeg mandata građani Svetog Stefana pamte samo protivzakonite zabrane, pucanja kanalizacione mreže, cvjetanje divlje gradnje, djecu koja umjesto na igralištu su se igrala po ulicama. Je l’ to ona potpredsjesnica čiji građani Svetog Stefana umjesto da šetaju javnim stazama i šetalištem pored svetostefanskih i miločerskih plaža su se šetali pored magistrale a kupali se u Reževiće ili na Jaz? Je l’ to ona potpredsjednica Budve koja je sve uradila da Sveti Stefan za njenog mandata nema mjesnu zajednicu? Je l’ to stvarno ona potpredsjednica Opštine Budva koja ne zna đe je ulica Slobode jer nikad nije došla u zvaničnu posjetu Svetom Stefanu a priča o njemu? Je l’ to ona potpredsjednica Opštine koja zajedno sa svojim prethodnicima nije mogla parking prostor da riješi a kamo li da donese DUP za Sveti Stefan? Je l’ to ona potpredsjednica koja je legalizovala na divlje sagrađen objekat na nekadašnjim teniskim terenima od 2000m2 firmi “Adritaic propertes” kroz plan privremenih objekata?”,  ističe Rađenović.

“Gospođo poslanice i heroino budvanskog proljeća dobronamjeran savjet – ostavite se politike a posebno Svetog Stefana, jer ste doboljno pokazali kako ste se o njemu brinuli i šta ste uradili a o Svetom Stefanu će brinuti državne institucije i oni kojima najviše pripada a to svakako vi niste. Vaše političko vrijeme je iscurjelo na sreću po građane Svetog Stefana, Budve i Crne Gore. Možda da pokušate da se bavite nekim drugim poslom, uostalom pošto se još niste ogradili od Marovićeve politike kojoj ste i sami pripadali možda da krenete putem svog šefa budvaske DPS organizacije na Terazije”, poručio je Rađenović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Prosvjetarima veće plate od 1. januara

“Neophodno je preuzeti potrebne aktivnosti u cilju unaprjeđenja standarda prosvjetnih radnika”, zaključeno je...

Kabinet premijera: Abazović ima duplo manje savjetnika nego prethodnici

''Kada su u pitanju navodi medija o novom zapošljavanju napominjemo da je na...

Villamonte- novo rezidencijalno naselje u zelenoj oazi doline rijeke...

Gradić u blizini Podgoričke vreve, ali i dovoljno daleko od nje - Danilovgrad,...

Abazović: Neki ljudi neće moći da ostanu u ANB-u

On je to rekao odgovarajući na pitanje da li sumnja da su šef...

Branko Kovijanić novi potpredsjednik Miniborda Tijela evropskih regulatora elektronskih...

BEREC, Tijelo evropskih regulatora za oblast elektronskih komunikacija, osnovano je Uredbom Evropske komisije i Evropskog savjeta...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare