test

SD Berane: Učinak Demokrata za četiri godine – kružni tok

Standard

05/03/2022

16:33

Nije da nismo zahvalni što imamo kružni tok u Beranama i želimo da čestitamo Demokratskoj Crnoj Gori na ovoj inicijativi i ispunjenom predizbornom obećanju, saopšteno je iz Opštinskog odbora Socijaldemokrata (SD) Berane.“Međutim, iako mi nismo, vjerujemo da su građani očekivali mnogo više od ove partije, prevashodno zbog arsenala obećanja kojima su od strane njih obasipani”, navedeno je u saopštenju.

Ista je, kako navode iz SD,  shodno svom predizbornom programu sa prošlog izbornog ciklusa, obećavala ekonomski oporavak Berana, investicije, razvoj preduzetništva, smanjenje, inače rekordne nezaposlenosti, a kako kažu, “ostao je samo – kružni tok”.

“Kao što nedavno, jedan od zvaničnika ove stranke “vizionara”, uporedi određene političke procese u Crnoj Gori sa nekim, anarhičnim afričkim zemljama, onda bi se, vrlo komotno, ova analogija mogla upotrijebiti i za Berane. Sigurni smo da je stanje u mnogim afričkim gradovima u svim oblastima bolje od onog koje nam za sobom ostavlja trenutna vlastodržačka garnitura”, dodaje se u saopštenju.

Svima je jasno da je trenutna vlast, upozoravaju oiz SD, dovela je do posljedica koje će biti “vrlo izazovno sanirati”.

“Ako bi spletom nekih neprijatnih okolnosti, ponovo dobili priliku za upravljanje gradom, vjerovatno bi građani mogli da očekuju jedan semafor ili ako bi uložili malo više truda, još jedan – kružni tok”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor (naslovna fotografija):

SD

Ostavite komentar

Komentari (0)