test

Spajić o sahrani Atanasija: Ponašali smo se u skladu sa mjerama

Standard

06/03/2021

21:15

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić tvrdi da se na današnjoj sahrani episkopa Atanasija u Trebinju, delegacija Vlade ponašala u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Spajić tvrdi i da je priroda napada na premijera Zdravka Krivokapića i članove Vlade njihova religioznost.

– Volio bi kad bi zabrinutost pojedinaca zbog našeg odlaska na sahranu jednom od najvećih teologa bila zbog epidemioloških razloga, pošto smo se ponašali u skladu sa epidemiološkim mjerama (nosili maske na otvorenom, iako u BiH to nije obavezno,itd) i nije bilo zadržavanja. Broj prisutnih nijesmo mogli mi kontrolisati. Bojim se da je priroda napada drugačija: pojedincima smeta religioznost crnogorskog premijera (ili članova Vlade), a ne smeta religioznost na primjer praktično svih američkih predsjednika, što je politika licemjerstva – napisao je Spajić na Tviteru.

Ostavite komentar

Komentari (1)

mira

06 Mar. at 22:07

Kod američkih predsjednika religioznost je njihova privatna stvar. Vi Spajiću vašu religioznost prenosite na državu i tu je drastična razlika. Vi kao Vlada javno pokazujete svoja vjerska oprdjeljenja, time vrijeđate građane i ne poštijete ustav. Amerika je po prvom amandmanu sekularna država i tamo se to poštuje.