test

Vladimir Đukanović: E, MOJ ZDRAVKO, CRNI ZDRAVKO! Da nije bilo Vučića vi nikada ne biste pobijedili u Crnoj Gori

Standard

25/09/2020

07:44

Član GO Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, ispisao je na društvenim mrežamo svojevrsno pismo mandataru za sastav nove Vlade Crne Gore Zdraku Krivokapiću. Očigledno da Krivokapićevo srbovanje nije dovoljno dobro za političku elitu u Beogradu. Tekst prenosimo u cjelosti.

– E, moj Zdravko! Zašto crni Zdravko? Zašto za ime Boga? Nisi ni stupio ljudski na političku scenu, a već si napravio gaf za koji niko nema opravdanja. Čoveče Božiji, svestan si da jedino Srbija je mogla da pomogne oko izbora u Crnoj Gori i da jedino ona može da u budućnosti pomogne Crnoj Gori, a posebno srpskom narodu. Bez trunke sramote, što tebi Zdravko na obraz ide, napljuvao si predsednika države od koje ćeš sutra, Bože zdravlje, tražiti da ekonomski spašava “drugo oko u glavi” u kome ćeš možda biti premijer – napisao je Vladimir Đukanović.

Poslanik Srpske napredne stranke, a inače član skupštinskog Odbora za bezbednost, poručio je Krivokapiću da je “prvo bez razloga tresnuo da mu niko nije čestitao pobedu”.

 Svako ko se bavi politikom zna da se čestita samo kada se stupa na dužnost ili ako se direktno imenom i prezimenom pobedi u izbornoj trci. Zdravko, ne zna se još uvek hoćeš li biti premijer. Još nisi ni mandatar, a i kada budeš mandatar valja okupiti buduću Vladu. Iskreno ti želim sreću u tom poslu ako ga se budeš prihvatio, ali ako Srbi nemaju prava ni da privire u tu Vladu, onda se postavlja pitanje Zdravko kakav ćeš ti to premijer biti. Možeš li Zdravko bez Srba? Ne zaboravi da su to oni iznedrili i stavili na prvo mesto, pa si tako izvučen kao zec iz šešira iz anonimnosti. 

– Ipak, dobri Zdravko, daleko je gore to što si bez trunke srama otišao da daš intervju jednoj sarajevskoj televiziji, apsolutno poznatoj po netrpeljivosti svemu što je srpsko i to voditelju iz čijih očiju mržnja prema Srbima svetluca. I opet, ni po jada što si pohrlio prvo njima da daš intervju, ali što si na sramotu svoju napljuvao na takvoj televiziji predsednika Srbije. Кao da Zdravko ne znaš da nije bilo njega vi nikada ne biste pobedili u Crnoj Gori. Čemu takav gaf koji nije proistekao iz političkog neiskustva? Čudo jedno kako ti Zdravko ne smeta Dritan Abazović koji je dočekivao Tačija, niti ti smetaju ljudi iz koncerna “Vijesti” koji su sa Milom Đukanovićem bili u poslovnim varijantama, ali ti smeta Aleksandar Vučić kome si bez trunke sramote izmislio poslovanje sa Milom Đukanovićem. Zato bi bilo lepo da prvom prilikom kada pohrliš u Beograd, ako budeš premijer, doneseš i dokaze o toj “saradnji”.

– Zdravko, Zdravko, upamti da bez Srba nema Vlade, a bez Srbije nema budućnosti ni Crnoj Gori. Nisam siguran da će Edi Rama ili Hoti da ti budu bliži od Srbije i Vučića. Misli o tome Zdravko.

Izvor (naslovna fotografija):

Vladimir Đukanović: Zdravko, Zdravko, upamti da bez Srba nema Vlade, a bez Srbije nema budućnosti ni Crnoj Gori

Ostavite komentar

Komentari (2)

stevokokot

26 Sep. at 11:53

nemamo mi nista sa Srbijom od te bratske ruke izgubili smo drzavu Crkvu protjerani ili pobijeni svi koji nisu htjeli da se podvrgnu buducoj nazovi drzavi tako da danas osjecamo gegobe kao niko u regionu i nisu Srbi pobjedili na izbore jer DF je imao mnogo manje od DPS glasova sada sudbinu kroji covjek sa 4 mandata i dje je tu vecina…neke drzave u regionu su lijepo sredile svoje dvoriste trebali bi se uhledati na njih jer ako se unutra dijelimo u spoljnupolitiku nemamo sto traziti

branislav

25 Sep. at 19:37

E djuka djuka,tolika ljubav prema vodji prevrtaču koji promeni politiku posle hoklice ogleda se u svojatanju svega što Srbi dobro urade bilo gde.
Posle nove 48.e tvoga cara ti si uz njega???