test

ZBCG: Neće biti odlaganja popisa, otkriće kako je DPS krao izbore i koliku imovinu imaju njegovi čelnici

Standard

01/10/2023

12:49

Sinhronizovana akcija Demokratske partije socijalista, njihovih političkih satelita, raznih parapolitičkih organizacija na njihovom platnom spisku, kao i bivših režimskih medija, koji u transu ponavljaju mantru o odlaganju popisa, pokazatelj su činjenice da ostaci tog korumpiranog sistema na svaki način žele da zaustave da istina o Crnoj Gori izađe na vidjelo, kazali su u koaliciji ''Za budućnost Crne Gore'':



U toj koaliciji smatraju da je njihova želja da se prikrije ono što je najbitnije da cijela Crna Gora vidi, “skrivajući se iza floskula o „nepripremljenosti i haotičnom političkom momentu“, kao i iza notornih laži o „nasilnoj promjeni demografske slike Crne Gore“”.

To će, kako su rekli u ZBCG, biti činjenica da Crna Gora ima manje državljana koji žive u Crnoj Gori, nego što ih je upisano u biračkom spisku.

”Samo taj podatak, biće dovoljan da zauvijek u paramparčad rasturi priču bivšeg režima o nekakvoj stabilnosti i funkcionalnosti sistema dok su oni vodili Crnu Goru. Potvrdiće se ono o čemu je koalicija “Za budućnost Crne Gore”, kao i nekadašnji Demokratski front, bezbroj puta govorila, da je postojala sistematska politička krađa i prekrajanje izborne volje građana Crne Gore. Ovaj podatak će biti posebno bitan zbog toga što je birački spisak i dalje pod kontrolom DPS-a, upravo zbog toga što se nakon veličanstvene pobjede 30. avgusta 2020. godine nije dozvolilo tadašnjem Demokratskom frontu, a sadašnjoj koaliciji ZBCG, da uđe u vladu i na taj način se pozabavi i tim problemom”naglašeno je u saopštenju ZBCG.

Druga, podjednako bitna činjenica koju bi, kako navode u ZBCG, DPS zajedno sa svojim satelitima htio da prikrije, jeste da će se popisom ustanoviti imovina svih građana Crne Gore i, kako kažu, “konačno obznaniti da nekadašnji gradonačelnici i visoki funkcioneri poput Miomira Mugoše i Brana Gvozdenovića imaju na stotine stanova”.

”Utvrdiće se i čija je „ničija kuća“ na Gorici. Suštinski, za njih je nacionalno pitanje, zapravo finansijsko. Upravo zbog navedenih razloga, a ne zbog nekih šturih izgovora, bivši režim ne želi da se održi popis. Sada kada je Monstat profesionalizovan i kada svi imaju kontrolu nad popisom, konačno će se potvrditi 30 godina nepočinstava i manipulacije građanima Crne Gore. Crna Gora ovo zna i nikakvog odlaganja popisa neće biti. Vrijeme je da se konačno dobije prava slika o stanju u državi” poručuju u ZBCG.

Izvor (naslovna fotografija):

DF, Andrija Mandić; Standard

Ostavite komentar

Komentari (0)