test

One Crna Gora proglašen za Najboljeg poslodavca po mjeri djece i porodice u Crnoj Gori

Standard

25/03/2023

13:03

One Crna Gora je prva kompanija u Crnoj Gori koja je proglašena je za Najboljeg poslodavca po mjeri djece i porodice. Ova prestižna nagrada Asocijacije menadžera Crne Gore ustanovljena je po kriterijumima UNICEF-a i prvi put se u saradnji sa njegovim predstavništvom dodjeljuje nekom poslodavcu u našoj zemlji.Izvršni direktor kompanije One Branko Mitrović kazao je da ova nagrada predstavlja priznanje za našu posvećenost stvaranju radnog okruženja koje podržava porodicu i djecu, te nas dodatno motiviše da nastavimo sa unapređenjem praksi koje su usmjerene ka ovoj vrijednosti.

Branko Mitrović, izvršni direktor kompanije One
Branko Mitrović, izvršni direktor kompanije One

“Izuzetno smo ponosni što smo prva kompanija u Crnoj Gori koja je dobila nagradu za Najboljeg poslodavca po mjeri djece i porodice. U kompaniji One vjerujemo da su zaposleni naša najveća vrijednost i da je podrška njihovim porodicama i djeci od izuzetne važnosti za stvaranje kvalitetnog i produktivnog radnog okruženja,” kazao je Mitrović.

Direktorica ljudskih resursa kompanije One, Biljana Radusinović ističe da je nagrada rezultat rada i posvećenosti svih naših zaposlenih koji su svojim idejama i inicijativama doprinijeli stvaranju radne sredine koja podržava porodicu i djecu.

Biljana Radusinović, direktorka ljudskih resursa u kompaniji One
Biljana Radusinović, direktorka ljudskih resursa u kompaniji One

“U kompaniji One smo uvijek težili da stvorimo radno okruženje koje je podržava ravnotežu između posla i porodice, i omogućava zaposlenima idealne uslove da se razvijaju na profesionalnom i ličnom nivou. Ova nagrada predstavlja potvrdu da su naši napori prepoznati i cijenjeni. Kao kompanija, podržavamo različite pristupe uključujući i rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme, što pomaže zaposlenima da usklade svoje porodične obaveze sa radnim zadacima. Takođe, omogućavamo pristup obukama i mentorstvu koje će zaposlenima pomoći da razviju svoje vještine i karijeru. Vjerujemo da je uspostavljanje podrške za porodice naših zaposlenih ne samo etički i moralno ispravno, već i ključno za uspjeh naše kompanije,” kazala je Radusinović.

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore, Budimir Raičković kazao je da ova nagrada predstavlja veliki korak naprijed za našu poslovnu zajednicu i dokazuje da su prakse koje podržavaju porodicu i djecu zaposlenih od suštinskog značaja za razvoj kvalitetnog poslovnog okruženja u Crnoj Gori.

Budimir Raičković, predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore
Budimir Raičković, predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore

“Kompanije koje su po mjeri djece i porodice nisu samo odgovorne prema svojim zaposlenima i njihovim porodicama, već su i snažan pokretač privrednog razvoja i prosperiteta naše zemlje. Takve kompanije privlače i zadržavaju talente, stvarajući kvalitetne radne snage koje su ključne za razvoj privrede i jačanje konkurentnosti našeg tržišta. Stoga, nagrada koju je One CG osvojila u izuzetnoj konkurenciji kompanija koje ulažu u poslovno okruženje po mjeri djece i porodice, nije samo priznanje za njihov rad, već i pozitivan primjer koji treba da slijede svi poslodavci u Crnoj Gori, izuzetno nam je drago da je nagrada AMM-a prepoznata kao najprestižnija poslovna nagrada i u ovoj kategoriji”, kazao je Raičković.

Djeca zaposlenih u kompaniji One na novogodišnjoj žurci
Djeca zaposlenih u kompaniji One na novogodišnjoj žurci

Asocijacija menadžera Crne Gore udružila je snage s UNICEF-om kako bi na radnom mjestu promovisali politike po mjeri porodice i podržali balans između poslovnog i privatnog života muškaraca i žena.

Izvor (naslovna fotografija):

One Crna Gora

Ostavite komentar

Komentari (0)