test

Uhapšena konobarica koja je ukrala milion eura u Njemačkoj

Standard

24/01/2023

13:07

Kako prenosi Bild, policija je proteklih nedelja uspjela da locira najtraženiju ženu u Njemačkoj. Zasad nisu poznati dodatni detalji njenog hapšenja, ali je na fotografiji koju su objavili njemački mediji primjetno da izgleda drugačije od fotografije sa potjernice.Ona je promijenila boju kose, tako da je na aerodromu u Štutgartu uhvaćena kao brineta.

Njemačka policija od oktobra je tragala za Mirnesom, koja je u javnosti postala poznata kao Miki. Ona je tada iz firme za transport u kojoj je radila ukrala milion eura i nestala u nepoznatnom pravcu.

Policija je saopštila detalje njene pljačke, i čak ponudila nagradu u iznosu od 37.000 eura za informacije o njoj. Ubrzo je fatalna Miki postala senzacija kako njemačkih, tako i balkanskih medija.

Utrkivali su se ko će otkriti više detalja o ženi koju traži cijela Nemačka, pa smo tako saznali da je rodom iz Bosne i Hercegovine, kao i da je ranije radila kao konobarica.

Razmatrale su se brojne teorije o tome kako je i za koga ukrala milion eura, ali policija još uvijek nije objavila te detalje.

Da je vjerovatno imala pomoć pri krađi vjeruju mnogi, a među njima i njen bivši radni kolega Ivan Angelov, koji za RTL izjavio da je prvo bio šokiran.

-Da, prvo sam bio šokiran. Ali, istovremeno, ne mogu reći da sam bio iznenađen. Uvijek je govorila da više ne želi da radi, da samo želi da se provodi- rekao je on.

Mnogi njeni prijatelji vjeruju da je imala pomoć u svemu tome. Angelov dodaje da je bila u stanju da uradi sve za svog muškarca, pa vjerovatno nije sama sve to organizovala. Na pitanje da li misli da Mirnesa S. treba da se preda, on odgovara: “Ne znam da li je taj novac vrijedan svega toga”.

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: POLIZEIPRÄSIDIUM STUTTGART

Ostavite komentar

Komentari (0)