Krstinja za Standard o braku, fizičkoj transformaciji, Mariji: Jaka volja rađa pobjednike, to dokazujem svakog dana!

Podgoričanka Krstinja Todorović, učesnica muzičkog takmičenja 'Zvezde Granda', svojim sjajnim vokalnim sposobnostima osvojila je Balkan ali i gledaoce širom regiona, koji su oduševljeni hrabrošću i energijom koju pokazuje kako na sceni, tako i u životu. Sa Krstinjom smo razgovarali o njenom braku, da li planira bebu, ali i o tome kako je uspjela da smrša 83 kilograma i pokaže svima da jaka volja rađa pobjednike...

Krstinja je nedavno proslavila treću godišnjicu braka. Kako s ove distance gleda na odnos sa suprugom, i šta se promijenilo u njenom životu od kada se sa samo 22 godine udala za Bogdana, priča na početku našeg razgovora.

“Prošlo je već tri godine, a zaista mi se čini kao da je bilo juče. Sve je isto kao prvog dana, samo smo mi zreliji i zrelije gledamo na naš odnos i trudimo se da ga održimo i njegujemo”, kaže iskreno Podgoričanka, koja je svojim glasom osvojila Balkan. 

Obzirom da je njen posao vrlo zahtjevan Krstinja ističe da joj je suprug velika podrška.

“Podrška je zaista jako važna, ona je samo satisfakcija da napreduješ. Mi imamo otvoren odnos i nikada moj posao nije pravio problem kada je naš brak u pitanju. Kod nas važi pravilo uz dogovor možemo sve i tako funkcionišemo od prvog dana”, iskreno priča, dok na naše pitanje o proširenju porodice kaže:

“Još uvijek ne planiramo, ali ukoliko do toga dođe, svakako da ćemo oboje biti presrećni”, ističe mlada zvijezda. 

https://www.instagram.com/p/CMirOXcpHa1/

Region je brujao o njenoj fizičkoj transformaciji i tome da je za nepunih godinu dana izgubila 83 kilograma. Krstinja se odlučila na zahvat koji iako rizičan, daje fantastične rezultate, a to je resekcija želuca.

Od njene operacije je prošlo tačno godinu i tri mjeseca.

“Kada sam se prije dvije godine prijavila za takmičenje “Zvezde Granda”, imala sam 145 kilograma. Iskreno moje zdravlje je prvenstveno bilo narušeno, a onda kada se odlučite za javni posao, to zahtijeva i pristojan fizički izgled.
Ja sam imala ogromnu želju, ali karakter nikako. Operacija je bila jedino rješenje kada sam ja u pitanju”
.

Takmičenje u najgledanijem muzičkom šou programu, velika joj je odskočna daska za posao kojim se bavi. Kako će se dalje razvijati njena karijera objašnjava:

“Sve zavisi od ishoda u takmičenju, još uvijek je rano govoriti o planovima. Bližimo se kraju i nadamo se najboljim rezultatima”, a na naše pitanje kako je kao estradni umjetnik “pregurala” koronu i nedostatak nastupa, odgovara:

“Što se tiče perioda “korone”, provodila sam vrijeme isključivo u društvu svoje porodice, imala sam vremena da se posvetim maksimalno takmičenju, što sada kad bolje razmislim je za mene možda bila i prednost”, iskrena je Krstinja.  

Simpatična i harizmatična pjevačica u timu je Marije Šerifović za koju kaže da mentor u svakom smislu te riječi i veoma joj je zahvalna na datoj šansi i sada već postignutom uspjehu.

“Marija je veliki profesionalac i od nje konstantno učimo na svim poljima. Naučila me je da uvijek treba da budem najbolja”, ponosno kaže Todorovićka.

Osim po vokalnim sposobnostima i lijepom izgledu, Krstinju krasi i neobično ime, koje je po sopstvenom priznanju dobila po babi, što je čest običaj u Crnoj Gori.

“Moja pokojna baba se zvala Krstinja i želja mog oca je bila da nosim njeno ime. Nesvakidašnje, a upečatljivo i dosta ljudi mi kaže da mi pored imena prezime nije potrebno (smijeh)”.

Krstinja koja važi za jednog od favorita muzičkog takmičenja nastavlja da se bori za prestižu titulu a na nama je da za ovu borbenu djevojku, vedrog duha glasamo što više.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Đurović sa Hojlom: Određeni nivo liberalizacije viznog režima bi...

Kako je saopšteno iz Skupštine, Hojl je iskazao zadovoljstvo povodom susreta i prilike da novoizabranoj predsjednici Skupštine...

Pucnjava u tržnom centru u Kopenhagenu, više povrijeđenih

Kako javlja tamošnja policija, više osoba je povrijeđeno, dok se na terenu nalazi veliki broj policajaca.

Požar na Žvinjama: Situacija bolja, vatrogasci optimistični da mogu...

Ćirović je kazao da nijesu zvali u pomoć, jer za sada nije potrebno. Dežuraće cijelu noć, i...

Uhapšeni crnogorski državljanin na Gostunu službenik granične policije; UP:...

Iz Uprave policije su pojasnili da je uhapšeni D.R. policijski službenik granične policije kojem je, prije današnjeg događaja,...

Јoš jedan smrtonosni napad ajkule u Hurgadi, druga žrtva...

Vijest o pogibiji druge žene potvrdilo je i egipatsko Ministarstvo za zaštitu životne sredine, i tako potvrdilo...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare