test

Šest iznenađujućih stvari koje gosti prvo primjete u vašem domu

Standard

28/05/2024

20:46

Bez obzira na to koliko ste sati proveli pospremajući vaš dom, ponekad zaboravite očistiti neka mjesta ili predmete. Stoga, ne bi bilo loše znati koje su to stvari koje gosti primijete prilikom dolaska u vaš dom.

Portal Signature Maids podijelio je šest iznenađujućih stvari kojima biste se trebali posvetiti prije nego što vam neko pozvoni na vrata.

Miris kuće

Miris kuće je uglavnom prva stvar koju gosti primijete kada ulaze u vaš dom. Prvi utisak vaših gostiju može biti lijep ili neugodan. Ako imate kućne ljubimce, teži je zadatak održavati vaš dom svježim i čistim, ali ipak nije nemoguće.

Dlake kućnih ljubimaca

Ukoliko imate dlakave kućne ljubimce, gosti bi mogli primijetiti da li je vaš namještaj prekriven dlakama. Možda vama neće smetati sjediti na namještaju prekrivenom dlakom vašeg ljubimca, ali velike su šanse da se vaši prijatelji zbog toga ne osjećaju tako opušteno.

Nemate osnovne potrepštine

Gosti mogu zatražiti hladnu vodu ili koristiti vaš toalet, a za to vrijeme će primijetiti jesu li osnovne potrepštine dostupne ili ne. Niko vas ne bi trebao osuđivati ​​po mirisu ili brendu sapuna koji koristite u toaletu, ali važno je da sapun postoji, kao i čist peškir za sušenje ruku te toaletni papir.

Čistoća vašeg kupatila

Dok su gosti u vašem kupatilu i koriste toaletni papir i sapun, primijetit će ima li tu ima nekih gadnih mrlja ili je stražnja strana komode prekrivena prašinom i crnim dlačicama. Ovakve gadne stvari mogu se dogoditi u kupatilima koje su prošle samo tjedan ili dva bez dubinskog čišćenja.

Koliko nereda može stati u jednu kuću

Naš mozak odmah prepoznaje nered, što znači da vaši gosti primjećuju ako je vaš dom pretrpan, čak i ako je riječ o malom neredu. Obično taj nered stvara dojam da je dom pun prašine i prljavštine.

Čist ulaz

Ulaz je mjesto gdje vaši gosti ulaze i izlaze, to je prva i posljednja stvar koju vide i ostavlja veliki dojam. Ako je vaš ulaz pretrpan, prašnjav, smrdljiv ili neuredan, ne odgovara gostima, čak i ako je ostatak vašeg doma čišći ili manje pretrpan, ostavit ćete loš utisak.

Izvor: klix.ba
Izvor (naslovna fotografija):

Photo by RDNE Stock project on Pexels

Ostavite komentar

Komentari (0)