test

Vincent Cassel ponovo sa 30 godina mlađom manekenkom

Standard

29/09/2023

15:34

Slavni glumac i bivši suprug Monice Bellucci Vincent Cassel (56) započeo je novu romansu šest mjeseci nakon što se doznalo da je prekinuo vezu s partnerkom Tinom Kunakey.Njegova nova djevojka, 3O godina mlađa manekenka, nevjerojatno liči na njegovu bivšu Tinu.

Narah Baptista

Francuski glumac i brazilska manekenka Narah Baptista (27) počeli su se dopisivati preko Instagrama te su se zajedno provodili u Riju de Janeiru. Cassel je komentirsao njene posljednje objave, a ona je na blogu objavila slike s njim.

Glasine su gotovo pa potvrdili kada je Brazilka objavila niz selfija s opisom: “Tvoja”, na što joj je on na portugalskom odgovorio: “Tvoj.” Obožavatelji su odmah primijetili koliko takmičarka za Miss Universe Australije iz 2020. podsjeća na glumčevu bivšu suprugu Tinu.

Tina Kunakey

Podsjetimo, Cassel je izbrisao sve fotografije sa svojom suprugom Tinom Kunakey. Izvor je za Daily Mail rekao da se 56-godišnjak razvodi od manekenke. “Žive razdvojeno već sedmicama. Tina je slomljena”, izjavio je izvor za britanski tabloid.

Glasine o razvodu podstaklo je i to što Vincent ni na koji način nije na Instagramu obilježio Tinin rođendan, a manekenka je na svom profilu prenijela čestitke koje je dobila od prijatelja.

Povezani članci

Izvor (naslovna fotografija):

EPA-EFE

Ostavite komentar

Komentari (0)