Adžić i Terzić: Kriminal neće naći uporište u našoj državi

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić i v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić su se u okviru radne posjete Odjeljenju bezbjednosti Herceg Novi sastali sa načelnikom i tom prilikom razgovarali o aktuelnim temama na planu bezbjednosti u ovom gradu.

Sastanak je, kako je saopšteno iz MUP-a, bio prilika da se ministar i direktor upoznaju sa sa aktuelnim stanjem kada je u pitanju funkcionisanje Odjeljenja bezbjednosti, sa fokusom na prioritetne zadatke, raspoložive materijalno-tehničke i kadrovske kapacitete, te ostvarene rezultate u radu.

U tom svjetlu posebna pažnja bila je usmjerena na aktivnosti u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, te je konstatovano da policijski službenici imaju kapacitete da odgovore na ono što su očekivanja građana i svih onih koji posjećuju ovaj grad.

„Raduje me što je crnogorska policija sposobna i profesionalna, i što zahvaljujući njihovom predanom radu građani i turisti mogu da računaju na mir i sigurnost“, poručio je Adžić.

„Obaveza je nas kao rukovodstva da u narednom periodu još više pokažemo da će se cijeniti samo rad i rezultati, da u napredovanju nema diskriminacije, i što je najvažnije da kriminal neće naći uporište u našoj državi“, poručili su Adžić i Terzić.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Huter: Đurašković spinovima ponižava sebe i funkciju koju obavlja

On je reagovao na izjavu gradonačelnika Cetinja Nikole Đuraškovića koji je kazao da "Huter treba da vrati...

Sjutra pretežno sunčano

Na sjeveru se ujutru po kotlinama očekuje magla, a popodne je u planinama ponegdje moguća kratkotrajna nestabilnost.

Odbijena žalba: Vrhovni sud stavio tačku na slučaj eventualnog...

Time je najviši sud potvrdio odluku Tužilačkog savjeta od 15. juna i odbio kao neosnovanu žalbu zamjenice...

Brutalno isprebijali tri brata pa rekli da im je...

Krivično su prijavljeni da su oko tri sata ujutro obavljajući zaštitarsku djelatnost počinili krivično djelo nasilničkog ponašanja...

Injac: Zalagaću se da Gradsko pozorište nosi ime po...

"Cijenim stvaralaštvo izuzetnog umjetnika Jagoša Markovića, kojim je obogatio crnogorsku kulturu.Zalagaću se da Gradsko pozoriste nosi njegovo...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare