Bogavac i Obradović čestitali ramazanski Bajram beranskom imamu Rahimu Muratoviću

Predsjednici Opštine i Skupštine opštine Berane, Tihomir Bogavac i Novica Obradović čestitali su Ramazanski bajram beranskom imamu, Rahimu efendiji Muratoviću i svim građanima koji slave ovaj veliki islamski praznik.

Predsjednik Opštine Berane, Tihomir Bogavac čestitao je Ramazanski bajram beranskom imamu, Rahimu efendiji Muratoviću i svim građanima koji slave ovaj veliki islamski praznik.

„U ime Opštine Berane i u svoje ime upućujem iskrene čestitke beranskom imamu Rahimu ef. Muratoviću i svim sugrađanima koji danas slave veliki islamski praznik Ramazanski bajram, u želji da ga provedu u miru, zdravlju, okruženi porodicom i prijateljima. Neka ovaj praznik sve ljude podsjeti na važnost njegovanja međusobnog poštovanja i razumijevanja, dobrote i solidarnosti, a u svaki dom unese radost i slogu da pokažemo uzajamno uvažavanje u cilju ličnog i opšteg napretka svih naših građana”, kaže se u čestitki predsjednika Opštine, Tihomira Bogavca.

Takođe, i predsjednik Skupštine opštine Berane, Novica Obradović čestitao je Ramazanski bajram beranskom imamu, Rahimu efendiji Muratoviću i svim građanima koji slave ovaj veliki islamski praznik.

„U ime Skupštine opštine Berane i u svoje ime upućujem iskrene čestitke beranskom imamu Rahimu ef. Muratoviću i svim sugrađanima koji danas slave veliki islamski praznik Ramazanski bajram, sa željom da ga proslavite u zdravlju, međusobnom razumijevanju, poštovanju i toleranciji među ljudima. Neka veliki praznik ojača naše opredeljenje da i dalje zajednički gradimo bolju budućnost. Želim da svaki pojedinac i porodica Bajram dočekaju i provedu u zadovoljstvu i miru, sa svojim komšijama i svim ljudima dobre volje“, navodi se u čestitki predsjednika Skupštine opštine Berane Novica Obradovića.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

O genocidu bez ali…

Za Antenu M piše Aleksandar Radoman Haška presuda Ratku Mladiću i...

Mihailo: Napad na spomenik koji simbolizuje najveće vrijednosti CG,...

I to nije prvi put da se događa u Nikšiću, istakao je mitropolit CPC, ističući da je...

Marković: Odbijanje kandidature Bjelice čist revanšizam i politički obračun

On je istakao da nova vlast politiku sprovodi i na Univerzitetu Crne Gore suprotno nauci, struci i...

Medojević: Krivokapić prijetnja demokratiji i ustavnom poretku

“Krivokapić se već povezao sa kriminalnim i švercerskim strukturama bivšeg režima i najvjerovatnije počeo da uzima tal...

Bajden i Putin razgovaraju, ali se ne slažu

Znak da s teško narušenim američko-ruskim odnosima opet ide u nabolje, ruski predsjednik je spomenuo već na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare