Brajović: Kolašin kao i cijela Crna Gora biće sve bolje mjesto za život

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Kolašina Dan ove opštine koji se obilježava 28. avgusta.

„Prije svega kao jedan od najvažnijih turističkih centara na sjeveru Crne Gore, Kolašin pokazuje istrajnost u infrastrukturnom i cjelokupnom ekonomskom razvoju.
Investicioni zamajac na državnom nivou i strateška institucionalna podrška uz unaprijeđeni rad lokalne uprave, ukazuju na čvrstu posvećenost ambicioznim ciljevima modernizacije Kolašina i povećanja standarda njegovih građana u sklopu daljeg ravnomjernog razvoja naše države.

Kolašinci su kroz istoriju nebrojeno puta dokazali hrabrost, mudrost i izdržljivost, što se potvrdilo i u najnovijem zdravstveno-ekonomskom izazovu koji je posebno pogodio oblast turizma. Država je i na tom planu još jednom pokazala viziju i brigu za svoje građane i njihovu egzistenciju, što me dodatno uvjerava u brzi oporavak ekonomije na nacionalnom nivou, kao i napredak vrijednih stanovnika Kolašina.

Kolašin kao i cijela Crna Gora biće sve bolje mjesto za život, a njihov napredak naš zajednički uspjeh i zadovoljstvo! Uz zahvalnost svima koji su doprinijeli razvoju Kolašina, građanima upućujem najljepše želje i čestitam Dan opštine!“, navodi se u čestitki Predsjednika Brajovića.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare