Damjanović: ANDRIJA MANDIĆ MI CRTA METU

Svakodnevne prijetnje koje dobijam na društvenim mrežama i dobacivanja na ulici su instruirana od šefa izbornog štaba koalicije Za budućnost Nikšića Andrije Mandića, svojevrsni su prepadi kako bih odustao od svoje borbe za odbranu Crne Gore, navodi u otvorenom pismu Aleksandar Damjanović predsjednik Crnogorske kulturne mreže.

“Na ročištu koje sam imao u Sudu za prekršaje u Nikšiću advokat okrivljenog Stanka Čvorovića  je bila Mijanović Vera koja je zastupnik Demokratskog fronta i koja brani ” facebook srpske patriote” koji  preko ove drištvene mreže upućuju prijetnje.
“Nevjerovatna slučajnost” da Čvorović koji na sudu nije imao hrabrosti da prizna da je njegov profil sa kojeg su mi upućene prijeteće poruke  baš za branioca od 54  nikšićka advokata  izabere zastupnika Demokratskog fronta.
Evidentno je da je Andrija Mandić kao vrhovni vođa koalicije Za budućnost Nikšića dao naredbu preko svojih satelita da se na meni vrše prepadi kako bih odustao od svoje borbe za odbranu Crne Gore.

Očito da Mandić želi da zastraši građane Nikšića koji ne podržavaju politiku velikosrpskog nacionalizma koju on zastupa.  Huškanjem nedužnih mladića na mene i druge građane Nikšića Andrija Mandić daje doprinos da neko od njegovih istomišljenika izgubin život i da na tome politički profitira.
Ovim putem ga pozivam da odustane od svog plana zavađanja Nikšićana koji pokušava da realizuje uz podršku stranih bezbjedonosnih službi.
Gospodine Mandiću, poručujem Vam da sam ja sposoban da sebe odbranim od bilo koga i da mi nikakva zaštita nije potrebna ali se plašim da će nečija majka  zbog Vaše huškaške politike zakukati. 
Dobro  razmislite čemu vodi Vaša politika  ne dozvolite da zbog Vas lično neko izgubi život. 
Pozivam Vas da ako imate nešto protiv mene lično Vi i Vaši saradnici predložite lokaciju ja ću doći da razjanimo sve što Vas tišti po pitanju mog odnosa prema Crnoj Gori.
Na kraju lično mi je žao svih onih koji su spremni da  za dnevnicu od 20 eura i bijeli šuškavac šire mržnju među nama koji živimo u Nikšiću. Izbori će proći šuškavac se pohabati novac potrošiti a mržnja i crn obraz će ostati”, navodi se u otvorenom pismu Damjanovića.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Opština Ulcinj traži da se zatvore škole, vrtići, zabrane...

I pored preduzetih mjera, kako piše portal Ulcinj info, epidemiološka situacija u ovoj opštini je alarmantna.

Zeković: Da im je stalo do zdravlja građana, Vlada...

On je naveo da ministarka zdravlja svakog dana, bar jednim postupkom, doprinosi urušavanju sistema zdravstvene zaštite, afirmisanju...

STANDARD OBAVIJESTIO INSTITUCIJE: Na biračkom spisku u NIKŠIĆU upisana...

Portal Standard neće objaviti sporna imena, koja se nalaze...

Od ponoći skuplje sve vrste goriva

Litar BMB 98 poskupće tri centa i koštaće 1,30 eura, dok će litar  BMB 95 koštati 1,27...

Krivokapić – Mitrović: Prostorno-urbanistički planovi se ubuduće neće raditi...

Takođe, istaknuta je potreba za koordinisanim radom ministarstava u sastavu Vlade Crne Gore, kako bi se sve...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Dragan Voislavljević
Dragan Voislavljević
23/02/2021•18:03 18:03

Bravo momče.
Ako dobro poznajem istoriju,Damjanovići su staro katunsko bratstvo.
Mnogi su položili život za ovu našu siroticu Crnu Goru,koju malo,malo zapljusne talas izdajnika i izoda svoje domovine.
Svaka ti čast što imaš petlju da rečeš ,što se reći mora ovome Mandiću.
Nadam se da će bezbjedonosne službe naći načina da zaštite svoje odane sinove.
Uz tebe smo.