Đurašković: Nastavićemo da budemo istinski servis građana

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković uputio je novogodišnju čestitku sugrađanima i sugrađankama i poželio im srećnu i uspješnu 2023. godinu.

„Drage sugrađanke, dragi sugrađani, Iza sebe ostavljamo 2022. godinu koja nam je donijela puno promjena na bolje, ali i neke veoma teške trenutke koji su je u najvećem dijelu obilježili, ali u kojima smo pokazali slogu i zajedništvo kada je to bilo najpotrebnije”, naveo je Đurašković.

Nova gradska uprava, navodi on, je preuzela upravljanje gradom u martu 2022. godine i odmah započela veliki broj investicija u gradsku i ruralnu infrastrukturu, kao i značajne projekate koji za krajnji cilj imaju stvaranje boljih uslova za život na Cetinju, kako bi se zaustavio negativan trend odliva stanovništva iz Prijestonice.

“Uspjeli smo da realizujemo sve planirane projekte u 2022. godini, a za narednu planiramo da započnemo rješavanje glavnih gradskih problema kao što su vodosnabdijevanje, tretman otpadnih voda, izgradnja nove sportske dvorane i otvaranje novih radnih mjesta”, dodao je gradonačelnik Prijestonice.

Vrata Prijestonice Cetinje su, prema njegovim triječima, u proteklom periodu bila otvorena za sve građane, za sve kolektive, kulturne radnike, za sportiste i sportske klubove, nevladine organizacije, sve ljude sa dobrim idejama i inicijativama za grad i sve one kojima je bila potrebna pomoć lokalne uprave u rješavanju životnih problema.

“Nastavićemo da budemo istinski servis građana i učiniti sve da unaprijedimo sve usluge koje pruža gradska uprava.
Ove godine smo po prvi put organizovali „Novogodišnju priču“, koja je prazničnu atmosferu u našem gradu učinila čarobnom, na radost svih nas i svih onih koji su posjetili Cetinje ovih dana”, naglasio je Đurašković.

Vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika, ističe on, rezervisano je za naše najbliže i najdraže, posebno za naše najmlađe koji su budućnost i Cetinja i države Crne Gore.

“Želim vam da predstojeće praznike proslavite u dobrom raspoloženju, kao i ličnu i porodičnu sreću u 2023. godini”, zaključio je u čestitci Đurašković.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Portugal na šest mjeseci obustavlja naplatu PDV-a na osnovne...

Obustava naplate sastavni je dio sporazuma koji je Vlada potpisala s proizvođačima i trgovcima, a cilj mu...

Poginuo dječak: Četrnaestogodišnji učenik skočio kroz prozor osnovne škole

Naime, tijelo dječaka pronađeno je na betonu u dvorištu Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ u Kačarevu, saznaju „Novosti“.

I ako je Skupština raspuštena zakazana sjednica Odbora: Saslušanja...

"Parlamentarno saslušanje ima za cilj razjašnjenje uloge državnih organa u pogledu bezakonja u vezi skidanja zabrane ulaska...

Murić: RTS se potrudio – u izbornoj kampanji dobili...

Iz Srbije ka Crnoj Gori, odavno su skoro sve oči uprte u crnogorske izbore. Naročito oči političara,...

Uljarević: Insistiranje na ostavci Brđanina pokazalo da je priča...

Na opasku da se odavno šuška da Abazović želi da skloni Brđanina sa mjesta direktora UP, te...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare