Dukaj: Težimo profesionalnoj, transparentnoj i otvorenoj javnoj upravi

Ministarstvo javne uprave (MJU) organizovalo Donatorski koordinacioni sastanak u cilju predstavljanja postignutih rezultata u prethodnom periodu, kao i prioriteta za naredni period.

Sastanak je, kako je saopšteno iz tog resora, bio prilika da sa tradicionalnim međunarodnim partnerima i predstavnicima diplomatskog kora se razgovara o reformi javne uprave, digitalnoj transformaciji, sajber bezbjednosti i saradnji sa civilnim društvom.

“Posvećeno težimo profesionalnoj, transparentnoj i otvorenoj javnoj upravi, koja pruža efikasne i kvalitetne usluge građanima i privredi, ali i javnoj upravi koja posjeduje adekvatne kapacitete za uvođenjenje i poboljšanje standarda javne uprave ka svom putu u Evropskoj uniji”, istakao je Dukaj.

Foto: MJU

Generalna Direktorica Marija Hajduković je predstavila dosadašnje rezultate koje je ministarstvo postiglo u prethodnom periodu.

Takođe, kako se dodaje, ukazala je na planirane prioritete ministarstva, sa posebnim akcentom na aktivnosti planirane u narednom periodu.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Majkl Pens predao dokumente za predsjedničku kandidaturu

Rojters nije u mogućnosti da odmah potvrdi autentičnost prijave na veb stranici Komisije. Pens...

Sjutra promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalim

Ujutru je na sjeveru po kotlinama moguća magla. Kako je saopšteno iz Zavoda za...

Milatović i Đurović prisustovali prijemu povodom šeste godišnjice učlanjenja...

Domaćini prijema bili su predsjednik Vlade i koordinator Ministarstva vanjskih poslova Dritan Abazović i rukovodilac radom Ministarstva odbrane ministar Filip...

Britanska vlada smjestiće na barže 1.000 migranata – tražilaca...

Još dvije barže - pored jedne koja bi u naredne dvije sedmice trebalo da bude usidrena u...

Predizborna kampanja nije dinamična kao prethodne, politika se ‘preselila’...

Politikolog Predrag Zenović ocijenio je da aktuelna predizborna kampanja nije dinamična kao prethodne. Smatra da se ulazi...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare