Izgradnja sportsko-rekreativne zone u Zelenici: Postavljena javna rasvjeta

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge, pored modernizacije i redovnog održavanja objekata javne rasvjete, izvode radove i u sklopu izgradnje dječijih igrališta, sportskih poligona i novih rekreativnih zona u gradu, saopšteno je iz PG Biroa.

Na prostoru Zelenike, gdje su u toku radovi na izgradnji sportsko-rekreativne zone, Komunalne usluge su ugradile 16 stubova javne rasvjete, 14 LED svjetiljke i 4 LED reflektora, a vrijednost pomenute investicije iznosi oko 27.500 eura.

Foto: Glavni grad
Foto: Glavni grad

“Podsjećamo, u toku su radovi na rekonstrukciji sportskog poligona, koji obuhvataju postavljanje nove podloge, ograde i mobilijara. U nastavku je planirano formiranje zelene oaze, na površini od skoro 5.000m2, koja će sadržati dječije igralište, teretanu na otvorenom, stolove za stoni tenis i druge sadržaje. Prostor će biti pokriven sistemom za navodnjavanje, a biće posađeno i preko 100 novih odraslih sadnica”, navodi se u saopštenju.

Zahvaljujući predanom radu gradskih preduzeća, mještani naselja Zelenika, nakon dugo vremena dobiće sportsko-rekreativnu zonu sa modernim sadržajima za sve generacije.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Najmanje 26 mrtvih u tornadu u SAD

Nevrijeme sa mestimičnim tornadima pogodilo je od petka, 31. marta ukupno osam američkih država.

SDT prošle godine pokrenulo 12 finansijskih istraga

Ističe se da je u oblasti oduzimanja imovine stečene krivičnim djelom i imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću,...

Eraković: Bespravna intervencija policije u Nikšiću, pokušali da izvrše...

“Danas je došlo do pokušaja remećenja izbornog procesa u Nikšiću. Primijećene su prvo određene kriminalne strukture koje...

Vučić, Rama i Kovačevski iz Verone: Otvoreni Balkan –...

„Uskoro očekujem završetak procesa osiguranja radnih dozvola i to bi bilo, usuđujem se da kažem, osnova ekonomske...

Abazović glasao u Ulcinju

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug redovnih predsjedničkih izbora. Biračka mjesta su...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare