Izgradnja sportsko-rekreativne zone u Zelenici: Postavljena javna rasvjeta

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge, pored modernizacije i redovnog održavanja objekata javne rasvjete, izvode radove i u sklopu izgradnje dječijih igrališta, sportskih poligona i novih rekreativnih zona u gradu, saopšteno je iz PG Biroa.

Na prostoru Zelenike, gdje su u toku radovi na izgradnji sportsko-rekreativne zone, Komunalne usluge su ugradile 16 stubova javne rasvjete, 14 LED svjetiljke i 4 LED reflektora, a vrijednost pomenute investicije iznosi oko 27.500 eura.

Foto: Glavni grad
Foto: Glavni grad

“Podsjećamo, u toku su radovi na rekonstrukciji sportskog poligona, koji obuhvataju postavljanje nove podloge, ograde i mobilijara. U nastavku je planirano formiranje zelene oaze, na površini od skoro 5.000m2, koja će sadržati dječije igralište, teretanu na otvorenom, stolove za stoni tenis i druge sadržaje. Prostor će biti pokriven sistemom za navodnjavanje, a biće posađeno i preko 100 novih odraslih sadnica”, navodi se u saopštenju.

Zahvaljujući predanom radu gradskih preduzeća, mještani naselja Zelenika, nakon dugo vremena dobiće sportsko-rekreativnu zonu sa modernim sadržajima za sve generacije.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare