Lalošević se skoro dva mjeseca lažno predstavlja kao direktor Uprave za sport, a Vlada na to samo žmuri

Skoro će dva mjeseca od kako se Vasilije Lalošević lažno predstavlja kao direktor Uprave za mlade i sport, s obzirom da je u Rješenju za njegovo imenovanje jasno naznačeno da njegov v.d. mandat traje šest mjeseci, što znači da od 29. juna ove godine on više nije na čelu ove institucije.

Naime, Rješenjem od 29. decembra 2020. godine, Lalošević je imenovan za v. d. direktora Uprave za sport i mlade na period ne duži od šest mjeseci. Istim rješenjem je predviđeno da će se u tom periodu sprovesti javni konkurs i imenovanje obaviti u skladu sa zakonom.

Međutim, na web stranici ove institucije je juče objavljeno da je Lalošević u svojstvu direktora primio proslavljenog odbojkaša Vladimira Grbića. Pri tom, da stvar bude gora i tužnija, u objavi na sajtu Uprave prvo je navedeno da se Lalošević sastao sa proslavljenim vaterpolistom, da bi nedugo nakon toga objava bila obrisana i zamijenjena novom u kojoj je navedeno da je Grbić odbojkaš.

Pored toga, zvanični propisi jasno ukazuju da je Laloševiću istekao mandat ali to ga nije spriječilo da se u protekla, skoro, dva mjeseca u javnosti predstavlja kao direktor ove institucije.

Zbog toga se postavlja pitanje kada će Vlada prestati da žmuri na evidentno kršenje propisa i kada će stati na put lažnom predstavljanju Vasilija Laloševića? Takođe, postavlja se pitanje kada će Vlada onemogućiti Laloševiću ulazak u prostorije Uprave za sport i onemogućiti mu kontrolu zvaničnog sajta i profila na društvenim mrežama Uprave za sport?

Sve miriše na to da premijer Krivokapić i njegova Vlada žmure kako bi sačuvali dobre odnose sa SNP-om, odnosno, partijski interesi stavljeni su ispred Zakona i propisa i u krajnjem – interesa građana.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

SD: Kukavički pokušaji zastrašivanja i napada na Crnogorce neće...

Pod parolom pomirenja, oni koji su, umjesto Crne Gore, vjerni nekoj drugoj državi, u panici od sasvim...

(VIDEO) Četvorica maskiranih muškaraca palicama napali mladića sa crnogorskom...

Kako se na videu zabilježenom u Urgentnom centru čuje, očevidac napada je policiji ispričao da su mladića,...

Sjutra oblačno, povremeno kiša

Vjetar mjestimično umjeren do jak, uglavnom jugozapadni, u popodnevnim satima će oslabiti. Jutarnja temperatura...

Sekulić: Milatović pokazao elementarno nepoznavanje ekonomije, ne zna da...

Tako se, po njegovim riječima, minimalna potrošačka korpa od decembra 2020. povećala sa 641euro na 800 eura...

Bošković: U nedjelju svi za broj 1, zbog Crne...

“Čast i zadovoljstvo je biti dio ove veličanstvene i posebno emotivne, građanske, evropske i pobjedničke konvencije. U...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare