Luxair nastavlja još brojnije letove za 2022. ka Crnoj Gori

Avio kompanija Luxair iz Luksemburga saopštila je da je povećana potražnja karata za Crnu Goru zaperiod božićnih i novogodišnjih praznika. Avioni će letjeti prema Podgorici od 16. decembra 2021. do 6. januara 2022. godine.

To su kazali juče na sastanku predsjedniceKulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetije Kalač i luksemburškog bankara crnogorskog porijekla Elvedin Škrijelj sa predstavnicima luksemburške nacionalne avio kompanije Luxair.

Potvrđena je uspješna saradnja kompanije sa Kulturnim informativnim centrom i dogovoren nastavak saradnje za 2022. godinu. Održivost linija je na zadovoljavajućem nivou i konstatovana je učestala prodaja karata i veliko interesovanje za Crnu Goru. Međutim, konstatovano je da linija Tivat privlači mnogo veću pažnju putnika. Kako su kazali iz kompanije Luxair mnogo više je profitabilna od linije Luksemburg – Podgorica. Predstavnici Luxaira su informisali KIC Luksemburg i da je veliki broj turističkih aranžmana u ponudi i da je već dobar dio rezervisan za narednu godinu. Na sastanku su još jednom ponovili da su karte u prodaji za zimski period i praznike, te da će avioni letjeti prema Podgorici od 16. decembra 2021. do 6. januara 2022.

Ipak, ostaje da se ispitaju ponude na turističkom tržištu u Crnoj Gori, s fokusom na sjever države, kako bi se predložili aranžmani kojima bi se omogućilo intenzivno uključivanje i animiranje ovog dijela zemlje, geografski bliže podgoričkom aerodromu.

Na kraju, predstavnici crnogorskih udruženja zahvalili su se na srdačnom i prijateljskom susretu i pozdravili sadržaje kompanije Luxair, koja je iskazala uvjerenje da ova saradnja ima dugo trajanje i da je isključivo zasnovana na prijateljskim i nacionalnim interesima, u svrhu promocije crnogorskog tržišta i njegovih potencijala.

Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu je savjetnik i partner kompanije ,,Luxair“ za turističke savjete i sugetstije vezane za Crnu Goru.

Luxair je ovim potovom još jednom iskazala povjerenje u ozbiljnost i profesionalnst djelovanja Crnogorskog KIC Luksemburg.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

SDSM prihvatio ostavku Zaeva na funkciju predsjednika partije

Kuzeska je dodala da je Centralni odbor SDSM odlučio da se izbori održe 12. decembra. Podnošenje kandidatura...

Pendarovski – Bečić: Prijateljstvo dvije države važan preduslov kvaliteta...

Bečić je podsjetio na zajedničku istoriju i bliskost dva naroda, te činjenicu da...

RADOMAN za Standard: Vladi nije stalo do građana, ali...

Podsjetimo, na Cetinju je u srijedu održan protest zbog obustave finansiranja i ukidanja zaštitarske službe Fakulteta za...

Pucnjava u Dečanima; Policija: Nema indicija za teroristički akt,...

''Vjerujemo da je meta napada bio neko ko je bio u autobusu'', rekao je Eljšani novinarima.

U KCCG 37 pacijenata životno ugroženo

Kako je saopšteno iz KCCG njih 37 je životno ugroženo.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare