Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql-temptable-2fd7b3-2ac71c2-2e65.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/standard.co.me/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2169

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql-temptable-2fd7b3-2ac71c2-2e66.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/standard.co.me/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2169
Ministarstvo prosvjete i nauke: Razmotrićemo dodatne mjere za poboljšanje kvaliteta obrazovanja | Standard

Ministarstvo prosvjete i nauke: Razmotrićemo dodatne mjere za poboljšanje kvaliteta obrazovanja

Ministarstvo prosvjete nauke i inovacija čestitalo je Međunarodni dan djeteta poručujući da će razmotriti dodatne mjere koje će poboljšati kvalitet obrazovanja.

U saopštenju Ministarstva navodi se da se prije 34 godine, usvajanjem Konvencije o pravima djeteta, svijet ujedinio u želji da osigura bolji svijet za svako dijete.

Navodi se da se tada 196 zemalja potpisnica, među kojima je i Crna Gora, obavezalo da promoviše dobrobiti djece i podiže svijest o njihovim pravima.

„Ministarstvo se da će razmotriti dodatne mjere koje će poboljšati kvalitet obrazovanja, sa akcentom na unaprjeđenju programa koji podržavaju emocionalni razvoj djece, obezbjeđivanje sigurnog okruženja u školama i vrtićima temeljenih na inkluzivnim principima“, kaže se u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare