Načelnik BIA ilegalno ušao u Crnu Goru!?

Prema saznanjima portala Standard iz bezbjednosnog sektora Goran Colić načelnik Pete uprave BIA koja se bavi prisluškivanjem i tajnim praćenjem, ušao u Crnu Goru mimo evidencije na graničnom prelazu. Nekadašnji komandant specijalne jedinice Kobre u Vojsci RS, prema tim izvorima, ušao je na teritoriju naše države seoskim putevima na području Gostun - Bistrica, u bjelopoljskoj opštini.

Navodno, Coliću su pomogli da ilegalno uđe u Crnu Goru pripadnici srpske granične policije, prije svega Danilo Femić ali je logističku podršku dobio i od pojedinaca iz crnogorske policije Vladimira Konatara i Radovana Tončića.

Inače, Goran Colić je, imajući u vidu posao kojim se bavi, neobično javno eksponirana osoba. Još decembra 2014. izabrsn je kao predstavnik navijača u Skupštinu FK Partizan i to kada je navijače predvodila grupa na čelu sa sada pokojnim Aleksandrom Stankovićem zvanim Sale Mutavi i Veljkom Belivukom – Veljom Nevoljom, pisao je prije nekoliko mjeseci nedjeljnik NIN.

NIN navodi da je Peta uprava, kojom rukovodi Colić, jedna od značajnih u BIA i da za nju govore da je “policija u policiji”. Ona služi za kontraobaveštajnu zaštitu BIA i najvažnijih državnih organa, kao na primjer predsednika Srbije.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Bajden: Svaki upad ruskih snaga u Ukrajinu biće smatran...

Bajden je žestoko kritikovan zbog jučerašnje izjave da bi „mali upad“ Rusije u Ukrajinu doveo do ne...

URA: Krivokapiću sada ne smetaju glasovi opozicije, dostojan premijerskog...

Oni su nastavili polemiku sa kabinetom premijera. "Nakon što je optužio za izdaju sve...

Vuković: Ne može se skratiti mandat Skupštini ukoliko sjednici...

"Ne može se skratiti mandat Skupštini ukoliko sjednici ne prisustvuje barem 41 poslanik. Jasno je da ne...

Brnabić: Vlada Srbije ukinula sve dozvole i uredbe za...

„Poništeni su svi upravni akti vezani za Rio Tinto, odnosno Rio Sava, sve dozvole, odluke, rješenje i...

CGO osudio napad na novinara RTCG

“Pozivamo sve društvene aktere da doprinesu smirivanju tenzija i omoguće medijima da se nesmetano bave svojim poslom”,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare