Podgoričke stikere preuzelo više od 20.000 Viber korisnika

Za manje od mjesec dana, prvi paket Viber stikera Glavnog grada, preuzelo je više od 20.000 korisnika te popularne komunikacione aplikacije, saopštili su iz Glavnog grada

“Izvanredna reakcija korisnika i veliki broj preuzetih i podijeljenih stikera u prepisci na ovoj popularnoj i bezbjednoj aplikaciji za kratko vrijeme potvrda je naših nastojanja da težimo novim i atraktivnim vidovima komunikacije”, navode iz Glavnog grada.

Oni navode da pored kreativnog i grafičkog prikaza podgoričkih znamenitosti, prepoznatljivi lokalizmi i sleng u neformalnom kontekstu i upotrebi, poseban su aspekt promišljenog očuvanja kulturološkog naslijeđa i specifičnosti Podgorice.

Svakodnevna upotreba i razmjena stikera u komunikaciji na Viberu i veliki broj novih članova zvanične Viber zajednice Podgorice podgorica.me/stikerigovore u prilog očekivanjima i opravdanosti ovakvog projekta”, navode iz Glavnog grada.

Paket naljepnica Podgorice se može preuzeti direktno putem Viber aplikacije ili putem linka: podgorica.me/stikeri i biće dostupan do 17. februara.

“Podsjećamo, u posljednje dvije godine pokrenut je veliki broj e-usluga u cilju razvijanja koncepta “pametnog grada” u Podgorici i sve većeg približavanja gradske uprave građanima, a u narednom period Glavni grad će nastaviti da posebnu pažnju posvećuje ovim i sličnim servisima”, navode u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Medojević o Abazoviću: Da ga Milo usvoji i svi...

U posljednjoj objavi na Fejsbuku osvrnuo se na Abazovićevu izjavu za TV Vijesti koja se odnosi na...

Putin: Pandemija će se odužiti, neophodne nove mjere

“Epidemija će se odužiti, njeni nekontrolisani klasteri će ostati, ne postoje granice”, rekao je Putin na godišnjem...

ŽESTOK PORAZ SRBIJE NA VATERPOLO TURNIRU U PODGORICI

Za Srbiju su po dva gola postigli Petar Velkić i Stefan Mitrović, dok su se Nebojša Toholj,...

Crnogorski ženski lobi: Podrška za Ljubišu, institucije da konačno...

Ljubiša, koja je decenijama posvećena i zaštiti dobrobiti životinja, izložena je neprimjerenoj kampanji zbog svojih stavova o...

Preminula najveća ljubav Alena Delona: Francuska glumica izgubila bitku...

"Moja majka jutros je umrla u Parizu u krugu porodice. Rak ju je brzo usmrtio", izjavio je...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare