Spajić: Viševjekovni kontinuitet Kotora čini ga ponosom Crne Gore

Viševjekovni kontinuitet Kotora čini ga ponosom Crne Gore, simbolom slobodarskih stremljenja i kosmopolitizma, prirodnom i kulturno - istorijskom vrijednošću od svjetskog značaja, kazao je premjer Milojko Spajić.

Spajić je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, čestitao Dan opštine Kotor građankama i građanima tog grada, predsjedniku Opštine Vladimiru Jokiću i predsjednici Skupštine opštine Maji Mršulji.

”Važnost znamenitosti grada, koja je prije skoro četiri i po decenije potvrđena od strane najrelevantnije globalne institucije, UNESCO-a, doprinosi jačanju samosvijesti i odgovornosti pred bogatim nasljeđem koje smo dužni da u amanet ostavimo nadolazecim generacijama”, naglasio je Spajić.

On je izrazio uvjerenje da će ovogodišnji “respektabilni” rezultati turističkih i lučkih poslenika Kotora svake naredne godine biti prevazilaženi savjesnim, zajedničkim ciljano starteškim djelovanjem, izgradnjom i proširenjem infrastrukturnih mreža i objekata i dosljednim sprovođenjem evropskih politika i standarda

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare