Stari aerodrom dobija dvije nove moderne saobraćajnice

Raspisivanjem javnih poziva za izgradnju Bulevara Veljka Vlahovića i rekonstrukciju Zmaj Jovine ulice u saobraćajnicu bulevarskog tipa stvorene su sve pretpostavke da Stari aerodrom u narednom periodu dobije dvije moderne saobraćajnice koje će omogućiti brže i bezbjednije odvijanje saobraćaja ne samo u tom dijelu gradu, već i na teritoriji cijele Podgorice, saopšteno je iz Glavnog grada.

Riječ je o kapitalnim infrastruktrurnim projektima čija je ukupna procijenjena vrijednost 7.9 miliona eura, od čega je za izgradnju Bulevara Veljka Vlahovića potrebno 5.4 miliona eura, dok će rekonstrukcija Zmaj Jovine ulice koštati 2.5 miliona eura.

“Radovi podrazimijevaju potpunu rekonstrukciju predmetnih saobraćajnica i obuhvataju izvođenje pripremnih radova, zemljane  radove, izgradnju kolovozne konstrukcije, ugradnju hidrotehničkih instalacija,  elektro instalacija jake i slabe struje, semaforske signalizacije i javne rasvjete.

Za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Veljka Vlahovića ponude se predaju  radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa danom  07.08.2020. godine do 13 sati”, navedeno je u saopštenju.

Ponude se, kako su objasnili, mogu predati neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Jovana Tomaševića 2A ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na istoj adresi.

“Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 07.08.2020. godine u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice d.o.o. na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A.

Za izvođenje radova na rekonstrukciji Zmaj Jovine ulice u Podgorici ponude se predaju  radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa danom 10.08.2020. godine do 13 sati. Ponude se mogu predati neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Jovana Tomaševića 2A ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na istoj adresi”, kažu su u saopštenju.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od ovlašćenog lica, održaće se 10.08.2020. u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice d.o.o. na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A, zaključili su.

Preuzmite našu aplikaciju

Komentari

avatar

NAJNOVIJE

Kusovac negativan na koronavirus

Kusovac se nalazi u karantinu u Igalu nakon što je prekršio samoizolaciju, zbog...

Federer: Morao sam da odlučim da li želim da...

Federer je ove godine dva puta operisao koljeno, zbog čega je najavio da...

Italija nije zemlja za zaposlene majke, pandemija im samo...

Prije pandemije, prema podacima Nacionalnog Instituta za rad (INL), gotovo 38 hiljada žena je, nakon porođaja dalo...

Oglasila se medicinska sestra koja je dala infuziju djevojčici...

Medicnska sestra Muamera Turković, koja je dala infuziju djevojčici, objavila je na Fejsbuku objašnjenje situacije koja se...

Korona jača i od vaterpola: Otkazana prvenstva za mlađe...

Nastavlja se odgađanje sportskih takmičenja u Crnoj Gori. Prvenstva za mlađe selekcije u vaterpolu neće se održati...

NAJČITANIJE

Gdje je danas “dječak vještac” čije su slike užasnule...

Mali Houp tada je imao dvije ili tri godine i preživio je zahvaljujući Anji i organizaciji koju...

Dabović: Odbila sam SEKS sa PRESJEDNIKOM i otjerali su...

Svašta sam doživjela u karijeri. Događalo mi se i da mi nude velik novac za jednu noć,...

DR MUHAMED BOROGOVAC: Blaćenjem Crne Gore i Đukanovića IFIMES...

Borogavac je devedesetih godina prošlog vijeka napustio Bosnu i Hercegovinu, nakon sukoba sa politikom tadašnjeg predsjednika Alije...

Auto litija uz trobojke u Beranama i Andrijevici (VIDEO)

Automobili sa srpskim zastavama, formirajući kolonu, krenuli su iz Berana u pravcu Plava.

Srpski infektolog demantovao Vučića: PCR dijagnostika se radi u...

Kako je kazao profesor Medicinskog fakulteta, infektolog i bivši direktor klinike za zarazne bolesti Dragan Delić, PCR dijagnostika koja...

Komentari

avatar