Tokom jula i avgusta radiće dvije vaspitne jedinice ‘Ljubice Popović’

U JPU 'Ljubica Popović' u toku jula i avgusta rade dvije vaspitne jedinice, 'Suncokrili' i 'Ljubica Popović'. Djeca su raspoređena u 36 vaspitnih grupa a ukupno je danas u vrtiću boravilo 705 djece, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Ukoliko bi se povećao broj djece svakako bi se otvorila još jedna vaspitna jedinica, ali bi ona bila u istom dijelu grada zbog potrebe sanacije objekata. Sve vaspitne jedinice, pogotovo „Bajka“, „Palčica“ i Pčelica“, zahtijevaju sanacije krovova, vodovodnih i kanalizacionih cijevi, molersko-farbarske i druge intervencije koje je nemoguće odlagati ali ni raditi u periodu boravka djece, pa je ljeto jedini period kad je to izvodljivo.

JPU “Đina Vrbica” će vaspitno-obrazovni rad tokom ljetnjih mjeseci-jul i avgust, realizovati po sistemu dežurstva u 6 vaspitnih jedinica. Dežurna vaspitna jedinica je „Poletarac“, koja se nalazi u ulici Radosava Burića, dežurna je u julu i avgustu, i u njoj borave mališani iz pomenutog objekta, kao i djeca iz vrtića “Mogli“ i „Ljubović“. U vrtiću „Dragan Radulović“ će tokom jula i avgusta boraviti mališani iz pomenutog objekta, kao i djeca iz vrtića „Jelena Ćetković 1“ i „Jelena Ćetković 2“. Vrtić „Đina Vrbica“ će biti dežurni vrtić za mališane iz vrtića „Đina Vrbica“, „Bubamara“, „Stara Varoš“ i „Leptirić“.U julu i avgustu u vrtiću „Mali princ“ vaspitno-obrazovni rad će se realizovati za potrebe mališana iz pomenutog objekta, kao i djece iz vrtića “ Zvončić“.

Dežurne vaspitne jedinice su i „Zvjezdani vrt“ u Golubovcima, kao i „Dječija radost“ u Tuzima.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Predsjednica Slovačke uputila telegram Đukanoviću: U ovom teškom trenutku...

“Uvaženi gospodine Predsjedniče, sa dubokom tugom primila sam vijest o tragičnim događajima koji su se desili u...

Nikšićanin ranjen u tuči

Kako nam je nezvanično potvrđeno u Nikšiću je došlo do ranjavanja jedne osobe oštrim predmetom, kojoj su...

CPC će sjutra služiti liturgiju za stradale na Cetinju

Službe će, najavljuju iz CPC, služiti od 10 časova. “Pozivamo Vjerni narod da uzme...

Đukanović: Cijenimo pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške...

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, danas imao odvojene telefonske razgovore sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i...

Rakočević o radu policije na Cetinju: Preventivne mjere potpuno...

Očekuje da se nadležni organi što prije izjasne po pitanju eventualnih propusta u radu policije.

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Milena
Milena
01/07/2022•20:27 20:27

Kao roditelj, moram da kazem da sam razocarana organizacijom.dezurstva u vrticu Djina Vrbica na Zabjelu.Neorganizovanost, neljubazno osoblje, spajanje vise grupa, jedan opsi haos je danas bio.
Da li resorno ministarstvo ima uvid u rad ove predskolske ustanove?