Turistkinja sa Fidžija će pamtiti CG: Bus je ostavio na pumpi, a policajac Blažo spasio

Filadelfija Tivoli porijeklom sa Fidžija, danas je zahvaljujući pripadniku bjelopoljske policije Blažu Jeremiću, uspjela da nakon nesvakidašnje situacije stigne autobus koji saobraća od Herceg Novog prema Kraljevu a čiji je vozač bio zaboravio na pumpi u Bijelom Polju. Dok se stranci obično žale na saobraćajne kazne od strane crnogorske policije, ova turistkinja ima sasvim drugačije iskustvo.

Naime, Filadelfija se vraćala iz Herceg Novog ka Kraljevu kad je autobus napravio pauzu na pumpi u Bijelom Polju.

“Pitala sam da li imam dovoljno vremena da odem do toaleta i vozač autobusa mi je rekao da imam pa sam i otišla. Kad sam se vratila autobus je već otišao, sa mojim stvarima. Iskreno nisam znala šta da radim. Radnik sa pumpe me je poslao prema policijskoj patroli koja je bila preko puta. Otrčala sam do njih i rekla im šta se desilo. Pričali su engleski pa sam im lakše objasnila situaciju”, navela je Filadeflija na Fejsbuku i dodala da su joj policajci odmah pružili pomoć i rekli joj da sjedne sa njima u policijsko vozilo.

Mislila je, dodaje ona, da će policajac pozvati prevoznika i tako joj pomoći da uzme stvari i nađe novi prevoz, ali desilo se nešto drugo.

“Policajac Blažo Jeremić sjeo je odmah u vozilo i dao gas, upalio sirenu i požurio da stigne autobus pretičući druga auta, bezbjedno naravno. Poslije nekoliko minuta smo stigli autobus koji se baš okretao zato što su primijetili da nisam tu. Ispostavilo se da se vozač autobusa Nikola Petrović i Blažo Jeremić znaju i da su dobri prijatelji. Mali svijet! Luda vremena”,napisala je Filadefija koja živi i radi u Kraljevu.

Ona se zahvalila, kako je navela novim prijateljima Blažu Jeremiću i njegovim kolegama na pomoći, kao i vozaču Nikoli Petroviću, za kojeg je imala poruku “nemoj da me zaboraviš sljedeći put”

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Reporterka Skaja: Za 20 minuta izgorelo sve iza nas

„Pogledajte ovu vatru, pogledajte ovaj plamen pored nas, i to vam govori kako se sve brzo širi....

U Iranu za dan zaraženo 39.000 osoba!

U poslednja 24 sata u Iranu je umrlo 378 ljudi, dok je od početka epidemije korona virusa...

GRČKA GORI: Hiljade ljudi bježi u panici iz kuća...

Vatrogasci u Grčkoj nisu uspjeli da savladaju veliki požar koji se približio sjevernim predgrađima Atine, pa je...

Ekološki incident: Pomor ribe na Ibru

“Odmah nakon ekološkog incidenta na osnovu prijave, reagovao je inspektor za vode, kao i pripadnici Uprave policije...

IMELDA MARKOS: Ovako je djevojčica iz memljive garaže postala...

Ona je 2018. nepravosnažno osuđena za korupciju, a ovaj proces trajao je više od 30 godina. Imeldi...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare