test

Abazović: Kolašin je Davos Crne Gore

Standard

29/01/2023

14:45

Mislim da Crna Gora dobija svoj Davos. Kolašin je Davos Crne Gore i bolje mjesto od Davosa, poručio je premijer u tehničkom mandatu, Dritan Abazović koji je danas sa ministrom ekonomskog razvoja i turizma Goranom Đurovićem bio u posjeti Skijalištu Kolašin 1600.



“Svjedočimo nečemu što smo dugo priželjkivali. Skijalište u Kolašinu je prepuno skijaša, prepuno turista. Ne samo da je uspješna zimska turistička sezona, nego su juče bili oboreni rekordi. Sve što se desilo u prethodnih sedam dana, nadamo se da će to trajati u kontinuitetu, govore da Crna Gora i Kolšin postaju prestižno mjesto za zimski turizam”, rekao je Abazović.

Abazović je kazao da će raditi na poboljšanju infrastrukture.

“Nadam se da sledeću sezonu dočekujemo sa tunelom koji će povezati Andrijevicu i Berane i samim tim omogućiti da jedan dio protoka saobraćaja bude lakši. Sve funkcioniše besprekorno”, poručio je premijer u tehničkom mandatu.

Vjerujem da Kolašin i Crna Gora imaju samo razloga za radost, poručuje Abazović.

“Ovo je veliki bust za turističku privredu i ono što je parola Ministarstva ekonomskog razvojai turizma – Crna Gora 365. Crna Gora 365 dana, koja nudi sadržaje ljudima, gdje ljudi dolaze, uživaju i nose najbolje uspomene”, naglašava Abazović.

Izvor (naslovna fotografija):

Vlada Crne Gore

Ostavite komentar

Komentari (0)