test

Bojanić: Radovi na auto-putu blizu završetka; Kvalitet važniji od roka

Standard

15/09/2021

12:25

Građevinski radovi na dionici auto-puta Bar Boljare blizu su završetka, rekao je ministar kapitalnih inivesticija Mladen Bojanić na konferenciji za medije.

On je odgovarajući na pitanje novinara da li ima novosti vezano za završetak radova na auto-putu, kazao da je kvalitet radova važniji od predviđenog roka, 30. novembra.

“Svi očekujemo, ali još jednom da podvučem ovo Ministarstvo i ja lično sam spreman i da istrpim i da to ne bude 30. novembar, ali da kvalitet radova bude do kraja ispoštovan. Nećemo žuriti pa i da bude politička šteta neka je na meni, da pustimo put koji nije do kraja završen u smislu perfektnosti tog završnog sloja asfalta i svih tih stvari“, rekao je Bojanić.

On je naveo da postoje problemi oko obrade tehničke dokumentacije i tehničkog prijema.

“Ostaje nam da riješimo par priključnih puteva. Dio silaska sa petlje do puta Mateševo – Kolašin, tu imamo 1,4 km puta da riješimo, i to je nakon ove dionice auto-puta najvažniji put, da kada se siđe sa auto-puta da se bar pristojno dođe do puta Kolašin – Mateševo. Tu imamo i most koji treba da se sanira privremeno dok se ne riješi dio R13 puta“, kazao je Bojanić.

On je dodao da će pokušati zapuštene stvari da riješe što ranije.

Izvor (naslovna fotografija):

Bojanić: Ako je povećanje resora mjera neke unutrašnje stabilnosti onda nije nikakav problem

Ostavite komentar

Komentari (0)