Crna Gora među omiljenim destinacijama Amerikanaca u 2018.

Gdje će Amerikanci putovati u 2018. godini, pitanje je koje mnoge turističke agencije u ovoj zemlji postavljaju. A kako stiže nova sezona vrijeme je da se ubaci i nekoliko novih destinacija.

Iako već postoje destinacije koje su decenijama popularne kod američkih turista, oni koji žele da prošire svoje vidike u Evropi biraće upravo Crnu Goru, Albaniju i Srbiju, prognoza je turističkih agencija u ovoj zemlji. 

Džoni Bealbi, osnivač Wild Frontiers, agencije specijalizovane za ovakva putovanja podsjeća na ljepote crnogorskog primorja i ističe da je Balkan nakon rata razvijao turizam u tišini. 

Od tragičnog rata krajem devedesetih, Balkan se u tišini razvijao kao neobavezna destinacija za one koji traže skriveni dragulj u Evropi“, kaže on. 

Kako kaže, zemlje Balkana su prilično neotkrivene među Američkim turistima, a zbog svojih prirodnih ljepota i pristupačnosti sigurno će postati dio evropskog “mejstrima”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Advokat porodice Zvicer negirao navode da je vođa kavačkog...

"Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima...

Opština Bar: Starobarski bedemi i objekti u Starom Baru po...

Zahvaljujući projektnim aktivnostima osvjetljen je sjeverni i jugozapadni bedem u dužini od 266m, Centar za posjetioce (Carinarnica),...

U Iranu uhapšeno devetoro stranaca u vezi sa demonstracijama...

U saopštenju koje je prenjela državna novinska agencija Irna, ministarstvo tvrdi da su među uhapšenima državljani Njemačke,...

Panamski istražitelji provjeravaju da li je u antentatu ubijen...

Prema nezvaničnim informacijama Standarda u toku je vještačenje i utvrđivanje indentiteta, a crnogorska Uprava policije čeka zvanične...

Čile: Urušila se tribina puna navijača (VIDEO)

Prema navodima medija više od deset osoba je povrijeđeno, srećom niko nije u životnoj opasnosti, a akcija...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare