Crna Gora među omiljenim destinacijama Amerikanaca u 2018.

Gdje će Amerikanci putovati u 2018. godini, pitanje je koje mnoge turističke agencije u ovoj zemlji postavljaju. A kako stiže nova sezona vrijeme je da se ubaci i nekoliko novih destinacija.

Iako već postoje destinacije koje su decenijama popularne kod američkih turista, oni koji žele da prošire svoje vidike u Evropi biraće upravo Crnu Goru, Albaniju i Srbiju, prognoza je turističkih agencija u ovoj zemlji. 

Džoni Bealbi, osnivač Wild Frontiers, agencije specijalizovane za ovakva putovanja podsjeća na ljepote crnogorskog primorja i ističe da je Balkan nakon rata razvijao turizam u tišini. 

Od tragičnog rata krajem devedesetih, Balkan se u tišini razvijao kao neobavezna destinacija za one koji traže skriveni dragulj u Evropi“, kaže on. 

Kako kaže, zemlje Balkana su prilično neotkrivene među Američkim turistima, a zbog svojih prirodnih ljepota i pristupačnosti sigurno će postati dio evropskog “mejstrima”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Samardžić: PES je rezervni DF; Imširović: Spajićeva evropska orijentacija...

Na istom fonu je i bosanskohercegovački politički analitičar Azur Imširović koji je za naš portal ocijeniio kako...

Osmani: Nadam se da će biti sankcija protiv Srbije...

Ambasador Hovenijer je, kako se navodi u saopštenju kabineta predsjednice Osmani, još jednom izrazio iskreno saučešće zbog...

Sjutra sunčano uz malu oblačnost, do 30 stepeni

Na jugu, sunčano uz povremeno malu do umjerenu oblačnost. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni....

Šole razgovarao sa Vučićem, pozvao na povratak dijalogu

"Sa Aleksandrom Vučićem razgovarao sam o značaju momentalne deeskalacije na sjeveru Kosova i izbjegavanju akcija koje mogu...

Manojlović: Željezara apsolutno spremna da počne sa proizvodnjom, postoji...

Čeka se, kako kaže saglasnost Vlade da EPCG uplati Željezari 6,5 miliona eura koje su neophodne za...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare