EPCG: Podijelimo teret deveti put, opd 1. septembra i trajaće do 30. novembra

Elektroprivreda Crne Gore pokreće deveti ciklus akcije 'Podijelimo teret', namijenjen svim kupcima, koji pripadaju grupi potrošnje 'Domaćinstva', a imaju dugovanja po osnovu računa za električnu energiju. 'Podijelimo teret 9' počinje 1. septembra i trajaće do 30. novembra.

 U tom periodu, sva domaćinstva kojima ističu Sporazumi iz akcije ”Podijelimo teret 7”, kao i sva nova domaćinstva koja žele da se priključe, svoje obaveze mogu izmiriti po izuzetno povoljnim uslovima.

“Imajući u vidu složenu situaciju uslijed COVID 19, za deveti ciklus akcije PODIJELIMO TERET, uslov za priključenje akciji stiču svi kupci kod kojih je suma uplata u prethodnm mjesecu zaključno sa datumom zaključivanja Sporazuma po povlašćenim uslovima “Podijelimo teret 9” jednaka ili veća od posljednje fakture kojoj je istekao valutni rok. Tako se akciji tokom septembra mogu priključiti kupci, koji pripadaju grupi potrošnje “Domaćinstva”, uz neophodan uslov da je iznos uplata u avgustu, do momenta sklapanja sporazuma, jednak ili veći od posljednje fakture (julski račun) i da do kraja septembra plate avgustovsku fakturu.

U oktobru neophodan uslov je da je iznos uplata u septembru, do momenta sklapanja sporazuma, jednak ili veći od računa za avgust i da do kraja oktobra bude plaćena septembarska faktura. U novembru neophodan uslov je da je iznos uplata u oktobru, do momenta sklapanja sporazuma, jednak ili veći od računa za septembar i da do kraja novembra bude plaćena oktobarska faktura”, navode iz EPCG.

Domaćinstva koja se priključe akciji ”Podijelimo teret 9”, stiču pravo na brojne povoljnosti.

“otplata prethodnog duga u fiksnim mjesečnim ratama u iznosu od 20 eura,

izuzeće od prinudnih metoda naplate dok se poštuje Sporazum,

obustava obračuna zatezne kamate.

Maksimalan broj rata na koji se može potpisati Sporazum je 22. Ukoliko je dug manji od 440 eura, broj rata se određuje tako što se iznos duga dijeli sa 20 eura (npr. dug od 320 eura kupac će otplaćivati u 16 fiksnih mjesečnih rata od 20 eura).

Takođe, svi kupci električne energije koji su isključeni sa mreže imaju pravo da se priključe akciji, a uz navedene neophodne uslove moraju da plate i troškove priključenja.
Kupci koji već imaju potpisan standardni Sporazum, mogu ga reprogramirati po ovom modelu, uz uslov da redovno izmiruju svoje obaveze po postojećem Sporazumu.

Za sve informacije, potrošači se mogu obratiti Call centru, besplatnim pozivom na broj 19100, informacije mogu dobiti i putem www.epcg.com, zvanične Fejsbuk strane, na imejl adresi [email protected], kao i na informativno-naplatnim punktovima lokalnih jedinica Snabdijevanja”, navode u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

SD-LP: Suverenističke partije da formiraju vlast koja će raditi...

"Svojim glasom, pokazali ste da vrednujete ne samo naš doprinosdosadašnjim rezultatima u lokalnoj vlasti, već ste i...

Bošković o izborima u tri opštine: Uzeli smo 37...

"U tri opštine koje predstavljaju Crnu Goru u malom, uzeli smo 43% glasova ili 37 mandata više...

Smolović: Pokušaćemo da povećamo koalicioni kapacitet i formiramo buduću...

"Naša ambicija je bila da samostalno vršimo vlast, međutim okolnosti su bile druge. Ne možemo reći da...

Eraković: Otvoreni smo za formiranje vlasti u sve tri...

DPS je još jednom potvrdila dominaciju. " Osvojili smo između 40 do 50 glasova...

SD: Državotvorne partije da formiraju vlast u sve tri...

“Nastavićemo da pružamo važan doprinos očuvanju državnog dostojanstva koje odlazeća vlast već punu godinu vrlo svjesno na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare