EPCG Solar-gradnja traži agente za terensku prezentaciju, plata 200 eura

U cilju realizacije projekata ''Solari 3000 + i Solari 500'', preduzeće ''EPCG Solar-gradnja'' privremeno će angažovati agente za terensku prezentaciju ovog veoma značajnog projekta.

Izvršioci se traže za opštine: Podgorica – 16, Danilovgrad – dva, Cetinje – dva, Nikšić – osam, Bijelo Polje – dva, Berane – dva, Pljevlja – dva, Kotor – četiri, Herceg Novi – četiri, Ulcinj – četiri, Bar – četiri i Budva – četiri.

“Uslov za prijavu je završena srednja škola, III ili IV nivo kvalifikacije, a izvršioci će biti angažovani na vremenski period od mjesec, uz mogućnost produženja. Početna mjesečna neto naknada za ovo angažovanje iznosi 200 eura, koja se uvećava zavisno od stepena aktivnosti i učešća izvršilaca u promociji projekta, a što će se bliže definisati odgovarajućim ugovorom”, saopšavaju iz EPCG Solar-gradnje

Prijave za angažovanjem se mogu podnositi pet dana od dana objavljivanja poziva, na adresu EPCG SOLAR GRADNJA, ulica Vuka Karadžića br. 2, Nikšić ili na mail adresu: [email protected] sa naznakom: prijava za agenta za promociju projekta „Solari 3000 + i Solari 500 +“.

Za dodatne informacije zainteresovanima je na raspolaganju je broj 040/204-123.

IZ EPCG podjećaju da su Elektroprivreda Crne Gore i Eko fond raspisali javni poziv za učešće u projektu SOLARI 3000+ i SOLARI 500+ za finansiranje i subvencioniranje korisnika za kupovinu i ugradnju fotonaponskih sistema snage do 10 kW za individualne stambene objekte, odnosno za fonaponskih sistema snage do 30 kW za pravna i fizička lica, vlasnike poslovnih objekata.

Iz sredstava Eko-fonda, koja se obezbjeđuju shodno odrebama Zakona o životnoj sredini i Zakona o zaštiti od negativnih uticaja klimatskih promjena, uz prethodnu saglasnost Vlade Crne Gore, obezbijediće se petina sredstava za realizaciju Projekta, kroz dodjelu subvencije od 20 odsto za ugradnju fotonaponskih panela za domaćinstva, pravna i fizička lica.

“Projekat Solari 3000+ i Solari 500+, vrijedan 30 miliona eura, predstavlja početak energetske tranzicije u Crnoj Gori i jednu od najznačajnijih investicija u energetskom sektoru u posljednjih 40 godina”, naglašavaju iz EPCG.

Elektroprivreda je osnovala društvo sa ograničenom odgovornošću “EPCG-Solar-gradnja” koje će obavljati implementaciju ovog projekta.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Napadnut novinar RTCG na protestu u Nikšiću

Doknića je varbalno napao, kako prenosi RTCG, a potom i počupao, njemu nepoznati muškarac.

MPNKS: Igranje izbornom voljom većine građana skupo košta, istorija...

"Igranje izbornom voljom većine građana košta skupo one koji to pokušaju. Istorija nas uči da se izdaja...

Vujović o potencijalnom skraćenju mandata Skupštini: Razmatraju se sve...

“Razmatraju se sve opcije čuvanja fotelja. Kad bi mogao Zdravko kako da odluči da januar traje do...

Mitrić: Pitanje povjerenja Vladi prioritet, vanredni izbori neizbježni

"Predlog za izglasavanje nepovjerenja Vladi je već podnijet i on će se po redosledu prvo razmatrati, pa...

Milačić: Podržaćemo skraćenje mandata Skupštini, to je jedini način...

“U trenutku kada je – od potpisivanja Memoranduma pa sve do danas – na sceni najgrublje gaženje...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Hadro
Hadro
27/11/2021•19:53 19:53

Zainteresovan sam za Solarnu energiju na dva objekta u ulcinju