test

Izabran novi Odbor direktora EPCG, u njemu i “vječni” Mijuško Bajagić

Standard

28/06/2023

15:36

Skupština akcionara Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) usvojila je danas finansijske izvještaje, a izabran je i novi Odbor direktora.

Kako prenosi portal RTNK, na Skupštini je razriješen dosadašnji Odbor direktora EPCG, a na predlog Vlade, kao većinskog akcionara izabran novi.

U njemu je ostala većina dosadašnjih članova.

Novi Odbor EPCG činiće Milutin Đukanović, Ivan Šaranović ( novi član) Tahir Đonbalaj, Goran Šućur (novi član Odbora), Mijuško Bajagić (novi član), Martin Ćalasan i Emir Strujić.

Mijuško Bajagić poznat je crnogorskoj javnosti kao najdugovječniji predsjednik Opštine u Crnoj Gori.

Naime, Bajagić je upravljao Opštinom Plužine nešto duže od 24 godine, a sa te funkcije smijenjen je u decembru prošle godine, nakon čega je kazao da ide u penziju.

Nakon Skupštine biće održana sjednica Odbora direktora EPCG u novom sazivu na kojoj će se birati predsjednik tog tijela.

Predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović na današnjoj redovnoj Skupštini akcionara kompanije kazao je da je više nego zadovoljan poslovnim rezultatima, prenosi RTNK.

“Preliminarni rezultati poslovanja za šest mjeseci govore da je EPCG ostvarila dobit od oko 100 miliona eura”, rekao je Đukanović.

Izvor: Pobjeda

Ostavite komentar

Komentari (0)