Jubilej Jugopetrola: Proslavljaju 70 godina postojanja na crnogorskom tržištu

Sa današnje konferencije za medije

Kompanija Jugopetrol AD proslavila je danas jubilej, odnosno 70 godina na crnogorskom tržištu. 

Mi smo kompanija koja je u Crnoj Gori prisutna već 70 godina, prepoznatljiva po najboljoj usluzi i proizvodima kao i dugom istorijom razvoja.Vodimo brigu o našim potrošačima i želimo da pređemo zajedno u novu energetsku eru. U godini kada obilježavamno jubilej, realizujemo veliki projekat rekonstukcije i promjene vizuelnog identiteta svih naših benziskih stanica širom Crne Gore. Projektom, koji je vijedan 20 milona eura, zamijenićemo svu tehničku opremu, uskladu sa najstrožijim i najsavremenijim evropskim propisima,što će našim kupcima obezbijeditinajbolju uslugu, gorivo visokog kvaliteta kao i najnovije proizvode,” istakao je izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD, Antonis Semelides.

Povodom 70 godina poslovanja na crnogorskom tržištu i 15 godina kao dio Hellenic Petroleum Group, kompanija Jugopetrol AD danas je sa predstavicima medija obilježila ovaj poseban jubilej.

Osnovana u Kotoru, danas sa sjedištem u Podgorici, ova kompanija je konstantno inverstirala u modernizaciju pumpnih stanica i danas je prepoznata kao lider na tržištu po kvalitetu usluge i konkurentnim cijenama.

Jugopetrol AD, kao dio grupacije Hellenic Petroleuma veoma vodi računa i da dio ostvarenog profita izdvaja za brojne društveno odgovorne projekte.

 

Tako su do sada realizovane brojne donacije centrima za djecu sa smetnjama u razvoju,bolnicama,školama,udruzenjima paraplegičara, centrima za osposobljavanje za rad lica sa invaliditetom kao i razna sponzorstva sportskim klubovima, naučnim institucijama kao i kulturnim manifestacijama.

Za ovu godinu planirana su i dva velika CSR projekta, jedan se odnosi na kampanju bezbjednosti u saobraćaju, dok se drugi odnosi na kampanju stipendiranja najboljih studenata Univerziteta Crne Gore za dalji nastavak školovanja u Grčkoj kroz Master studije.

Izvršni direktor Hellenic Petroleum grupe Gregoris Stergioulis, ovom prilikomnaglasio je da su ušli u novu energetsku eru kao i daJugopetrol obezbjeđuje dovoljne količine enrgenata za Crnu Goru, investira u razvoj ove oblasti, ispituje sve mogućnosti za buduće investicije što će sve doprinijeti novim mogućnostima za zapošljavanje. Kako je naveo, Jugopetrol je veoma važan dio HELPE grupacije koja je transformisana u modernu kompaniju i posluje po najsavremenijim standardima.

Generalni direktor za grčko i inostrano tržište Hellenic Petroleum grupe Roberto Karahannas, govorio je o budućem razvoju maloprodajne mreže, ne samo u Crnoj Gori već i regionu. Naglasio je koliko je vašno pored planova kvaliteta, poštovati kupce i cijelu zajednicu.

Danas Jugopetrol AD posluje kao dio Hellenic Petroleum grupe sa 40 benziskih stanica u svakoj opštini Crne Gore, tri jahting servisa, jednom instalacijom u Baru, dva avio servisa i zapošljava 500 ljudi viskih profesionalnih kvalifikacija.

 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vuksanović Stanković: Car je go;Abazović : Imaju li Raško...

"Pogledajte ga molim vas građani CG. Sva sublimacija politike vlade Dritana Abazovića je - car je go",...

Adžić se smijao Mugoši, on mu poručio da bi...

"U trenutku kada 68 od 81 poslanika traži smjenu njegove Vlade, to je dovoljan razlog da podnese...

Abazović predstavio inicijativu za rekonstrukciju Vlade: Osnaživanje borbe protiv...

"Iskazujemo spremnost za rekonstrukciju na sledećim političkim principima. -Vlada će dodatno osnažiti borbu protiv...

Abazović nudi DF-u i DCG ulazak u Vladu: Spreman...

Abazović je navodno dao ponudu DF-u i Demokratama da uđu u Vladu, odnosno da dobiju ministarske pozicije...

Čanak crnogorskim poslanicima: Ne dajte mu da pobjegne

"Poruka svim prijateljima Crne Gore, poslanicima u parlamentu Crne Gore i svima kojima je Crna Gora na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare