Medija centar DPS: Đurović glumi šaljivdžiju dok se sprda sa životnim problemima građana

Dok cijene rastu, inflacija razara standard građana, troškovi života se uvećavaju munjevitom brzinom, dok je potrošačka korpa 10 odsto skuplja nego prije godinu dana, i 40 odsto skuplja nego prije četiri godine, resorni ministar se zabavlja i sprda po društvenim mrežama. Goran Đurović, tehnički ministar ekonomije, u radno vrijeme – šaljivdžija, nije našao za shodno da ponudi ni jednu jedinu mjeru kojom bi se pomoglo građanima, a posebno onima koji imaju niska primanja i velike izdatke, i ne mogu da izdrže talas skupoće koji nas je zadesio, kazali su u Medijskom centru Demokratske partije socijalista.

Đurović je, nakon što je Klub poslanika DPS-a objavio set mjera za očuvanje životnog standarda građana Crne Gore, ironično konstatovao da je su funkcioneri te partije “možda trebali da dodaju nešto oko besmrtnosti pa da upotpune priču”.

U Medijskom centru DPS-a kažu da ne postoji evropska država čija vlada nije napravila niz mjera kojima se ublažava udar inflacije na standard.

“Samo ova vlada u kojoj je, sklopom nesrećnih okolnosti koje se nikad više neće desiti, Goran Đurović ministar, umjesto da pomogne svojim građanima, ona baca pare iz budžeta na ostvarenje dječačkih i djevojačkih snova premijera i ministara, i bahato se odnosi prema novcu koji nije njihov”, naglašeno je u saopštenju.

Ukoliko je, kako kažu, “Goran Đurović neznaven, neobrazovan i nevaspitan kao što nam se čini da jeste, onda tu nema pomoći”.

“Ako je samo nesposoban – onda mu stojimo na raspolaganju da ga podučimo kako da mjere koje smo predložili primijeni, na korist stotina hiljada građana koji jedva preživljavaju”, poručuju u Medijskom centru DPS-a.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Promjenljivo vrijeme, na primorju moguća kiša

Na sjeveru biće promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo vrijeme. Ujutru...

Udes u Bijelom Polju, nema povrijeđenih

Do udesa je došlo oko 20.30 časova, kada su se sudarila dva vozila bjelopoljskih registarskih oznaka.

Terzić o sukobu Adžića i Rmandića: Svi koji su...

Apsolutno me ne zanima. Neka komentarišu i nevladine organizacije i mediji nakon ovoga šta god hoće. Mene...

Ženu 17 godina držali u zatočeništvu, ljekari UKC-a RS...

Žena, koju su navodno članovi njene porodice godinama držali u zatočeništvu, primljena je u UKC 12. septembra...

Gazdić: Poglavlje 27 zatvaramo u 2025. godini

Naš najveći izazov u pregovaračkom procesu sa Evropskom unijom je usvajanje briselskih standarda iz oblasti zaštite životne...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare