Mtel otvorio novu poslovnicu u Kolašinu

Danas je u Kolasinu otvorena poslovnica kompanije MTEL na novoj lokaciji u Ulici IV proleterske broj 8., saopšteno je iz te kompanije.

Tom prilikom izvršna direktorica MTEL-a Tatjana Mandic je između ostalog rekla: “U želji da budemo bliže korisnicima MTEL-a, građanima Kolašina i svim turistima, odlučili smo da otvorimo poslovnicu na atraktivnoj novoj lokaciji u Kolašinu. U MTEL-ovom investicionom planu je i širenje fiksne mreže u Kolašinu, tako da ćemo brzo doći u sve domove i poslovne prostore optičkim kablom i najboljom ponudom paketa interneta, televizije i fiksne telefonije. Kolašin je potencijalno najrazvijeniji turistički centar sjevera Crne Gore. Poznato je da je digitalna transformacija neophodna za razvoj privrede i cijelog društva, za koju je neophodna kvalitetna telekomunikaciona infrastruktura. Obećavamo da će MTEL biti podrška i oslonac za uspjeh i napredak kolašinskog regiona, kao i cijele Crne Gore pružanjem kvalitetnih telekomunikacionih usluga.”

Foto: Mtel

Na otvaranju je supervizor poslovnice Željko Vukićević istakao da je danas svaki korisnik koji je došao u poslovnicu dobio prigodan poklon od MTEL-a, kao i prvih 10 podnosilaca zahtjeva za MBOX paket dobili su gratis Smart Home uslugu. Svaka dopuna izvršena danas u poslovnici vrijeđela je duplo više i može da se koristi za slobodnu potrošnju. Svi podnosioci zahtjeva za uvođenje mSAT paketa satelitske televizije imaće prvih 12 mjeseci trajanja ugovora pretplatu od samo 1 euro mjesečno.

Foto: Mtel

Otvaranju je prisustvovao i predsjednik Opštine Kolasin Milisav Bato Bulatović, koji je posebno istakao da razvoj privrede grada leži na dobroj telekomunikaconoj infrastrukturi i da su počastvovani da najveći telekomunikacioni operator MTEL ulaze u optiku u ovaj grad. Kolašin je turistički centar sjevera Crne Gore i biće sigurno jedan od najznačajnijih i u regionu, a dobra telekomunikaciona usluga kakvu pruža MTEL je neophodna za kompletnu ponudu turistima.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U Podgorici uhapšene tri osobe: Krali satove, obijali vitrine...

Podgorička policija uhapsila je B.V. (40) i V.J. (39) zbog sumnje da su izvršili dva krivična djela...

Makron povlači ambasadora i vojne trupe iz Nigera

Francuska je zadržala oko 1.500 vojnika u Nigeru od julskog puča i više...

Uhapšen Podgoričanin, pijan vrijeđao policajce

Pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 159 prekršajnih prijava, izdali 1.059 prekršajnih naloga, oduzeli 15...

Nakon više godina, mještani naselja Beri dobiće novi asfalt

Ekipe Gradskog preduzeća Putevi d.o.o. sjutra će početi sanaciju glavne saobraćajnice kroz selo, kao...

Dačić: Međunarodna zajednica dozvoljava da dođe do sukoba na...

On je za TV Prva ocijenio da međunarodna zajednica praktično dozvoljava da dođe...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare