test

U Stolivu otvoren Hyatt Regency Kotor Bay Resort

Standard

01/06/2023

21:49

Večeras je u Prčnju otvoren prvi Hyatt resort u Crnoj Gori, Hyatt Regency Kotor Bay Resort uz prisustvo brojnih zvanica iz političkog i javnog života.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović na svečanom otvaranju hotela “Hyatt regency Kotor bay resort” u Prčanju rekao je da je ovo istorijsko veče.

Povezani Članci

“Hajat je izabrao najunikatnije mjesto. Kotoru ne treba posebna reklama. Nadam se još jednom projektu, trebalalo je imati viziju kao što je imala porodica Mišković”, poručio je Abazović.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić je rekao da je ovo najveći momenat turističke privrede u ovom gradu posljednjih 40 godina.

“Kotor je grad nemjerljive ljepote i imaćete vašim gostima šta da ponudite “,poručio je Jokić.

Ministar ekonomskog razvoja i turizma u tehničkom mandatu Goran Đurović je rekao da je večeras privilegija biti na toj poziciji.

“Ovo je poruka za ostale brendova da dođu u Crnu Goru. Crna Gora je šansa za sve investitore da ulažu u atraktivnu destinaciju”, naveo je on.

“Krenuli smo da spasimo stari hotel Vrmac i damo mu novu svrhu – poručio je izvršni direktor kompanije “Krolbay” Saša Saveljić na otvaranju hotela “Hyatt regency Kotor bay resort” u Prčanju.

Smješten u srcu čuvenog Bokokotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a, prvi Hyatt resort u Crnoj Gori nudi gostima mirnu i harmoničnu atmosferu fokusiranu na wellbeing. Kompanija Krolbay i hotelska grupa Hyatt Hotels Corporation otvorili su prvi Hyatt-ov hotel u Crnoj Gori, Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Gosti će imati priliku da iskuse dramatičan pejzaž Kotorskog zaliva u ambijentu koji je osmišljen tako da pruži savršen komfor uz besprekoran servis.

“Nakon značajnih preuređenja i proširenja, zaista smo uzbuđeni što ćemo otvoriti novi, transformisani Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo će označiti početak nove ere našeg razvoja i rada na promovisanju turističke ponude naše zemlje. Dolaskom Hyatt-a u Crnu Goru dajemo dodatnu vrijednost našoj zemlji kao turističkoj destinaciji i vjerujemo da ćemo dati podsticaj i ostalima da, zajedničkim snagama, nastavimo da radimo u cilju unapređenja ponude i podizanja nivoa usluge, kako bi i u godinama koje dolaze ostali jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija”, izjavio je Saša Saveljić, izvršni direktor operatora i vlasničke grupacije Krolbay d.o.o. Objekat ranije poznat kao Blue Kotor Bay Premium Spa Resort prošao je sveobuhvatnu transformaciju koja je krenula novembra 2021. godine.

Hyatt Regency Kotor Bay Resort, smješten na Markovom rtu, na lokaciji koja je prepoznata kao prirodno lječilište, predstavlja savršeno mjesto za odmor i opuštanje, u jedinstvenoj atmosferi harmonije sa prirodom.  Savremeni, ekološki dizajn i sklad spoljašnijh i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta ovog hotela.

“Raduje nas što smo od prirode posudili elemente sa kojima ćemo ponuditi svijet opuštanja i mira svojim gostima, kao i članovima World of Hyatt, programa lojalnosti, čiji članovi imaju priliku po prvi put iskusiti gostoprimstvo poznatog brenda na novoj destinaciji. Svaki kutak resorta je zamišljen i kreiran da istakne čistu snagu prirode koja okružuje hotel, stvarajući tako nenadmašno iskustvo bez stresa za naše goste”, istakao je Saveljić.

Smještaj

Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima 205 soba, 21 premium apartman i 26 deluxe apartmana koji su uređeni i ukrašeni sa pažnjom, a inspirisani dramatičnom ali sofisticiranom ljepotom prirode Bokokotorskog zaliva. Dvanaest premium apartmana ima vlastiti bazen na otvorenom, dok njih devet posjeduje whirlpool na terasi. Resort je upotpunjen i svojom prirodnom plažom, te nudi 2 spoljna i jedan unutrašnji bazen.

Uz sve navedeno, resort u svom sklopu ima potpuno opremljen fitness centar, sobu za jogu i pilates, kao i prostran spa i wellness, pružajući gostima opuštanje i uživanje u miru sa jedinstvenim pogledom na zaliv i planinski krajolik. Spa koncept je inspirisan poznatim ljekovitim povjetarcem zaliva koji je obogaćen mirisima lokalnog bilja i četinara. Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima čak sedam restorana i barova za kulinarska putovanja i gurmanska uživanja. Živopisni pejzaž, elegantan dizajn i inovativna kombinacija lokalnih, regionalnih i internacionalnih ukusa i proizvoda stvara gastronomski raj koji će zadovoljiti sva čula gostiju. Prostori za sastanke i događaje unutar resorta se prostiru na 500m2 i nude idealna mjesta za produktivne sastanke i događaje iz snova za do 160 gostiju, sve uz savršenu organizaciju i neprevaziđenu lokaciju veličanstvene Boke.

Za više informacija i rezervacije, posjetite web stranicu Hyatt Regency Kotor Bay Resort ili Instagram @hyattregencykotorbayresort

Hyatt Hotels Corporation je vodeća svjetska hotelska kompanija sa više od 1250 hotela širom svijeta. Posluju u 75 zemalja na šest kontinenata, a ovo je njihov prvi hotel u Crnoj Gori. Njihov moto je brinuti o ljudima kako bi oni bili najbolji što mogu.

Brend Hyatt Regency, koji će od danas biti dio crnogorske turističke ponude, ponosi se time što omogućava putovanja bez stresa i ispunjena uspjehom. Više od 220 Hyatt Regency urbanih hotela i odmarališta, u više od 45 zemalja širom svijeta, služe kao mjesto okupljanja za svaku priliku – od efikasnih personalizovanih poslovnih sastanaka do energičnih porodičnih odmora. Brend nudi okruženje bez stresa za besprekorna okupljanja i empatičnu uslugu koja predviđa potrebe gostiju. Dizajnirani za produktivnost i bezbrižnost, hoteli i odmarališta Hyatt Regency nude čitav niz usluga i pogodnosti, uključujući prostore za rad ili opuštanje; značajna kulinarska iskustva; tehnologiju koja olakšava saradnju, ali i organizatore događaja koji vode računa o svakom detalju.

Ostavite komentar

Komentari (0)