PzP: Spajić odbio da dođe na duel sa Medojevićem

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić odbio je poziv Adria TV da dođe na duel sa Predsjednikom PzP Nebojšom Medojevićem, tvrde iz ove partije.

“On je na taj način izbjegao da pred javnosti brani svoj plan “Evropa sad” koji već uveliko promoviše, te ukrsti argumente sa liderom PzP-a, koji je u više navrata saopštavao da je Spajićev plan nerealan i populistički.

Medojević je iznio više kontra stavova o Spajićevom planu “Evropa sad” koji su bili čvrsto argumentovani, utemeljeni na ekspertskoj osnovi, a prije patriotski”, navode iz PzP-a.

Kako navode, bježanje Spajića od suočavanja pred licem javnosti sa šredsjednikom PzP Nebojšom Medojevićem, ne samo da predstavlja običan kukavički čin, već potvrdjuje i teze PzP da je njegov plan “Evropa sad” obična populistička priča zasnovana povodom kampanje Demohrišćanske stranke u osnivanju i koja očekuje podršku DPS-a.

“Plan Evropa sad nije plan ozbiljnih ekonomskih reformi u interesu građana i države Crne Gore. Radi se o opasnoj propagandi vlasnika Vijesti koja su spremni da za svoje političke interese slome državu Crnu Goru i dovedu je do bankrota i haosa. Predsjednik PzP, kao dokazani crnogorski suverenista, patriota i reformator je prvi raskrinkao plan neprijatelja Crne Gore i prihvatio poziv na duel sa Spajićem.

Njegovo kukavičko odbijanje dijaloga, doživljavamo kao priznanje da je Predsjednik PzP u svemu bio u pravu i da je Ministar Mickej najobičniji prevarant i kriminalac koji zloupotrebljava funkciju za lično bogaćenje i promociju svoje stranke”, navode iz PzP-a.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Pejović i Zeković pozvali Adžića da podnese ostavku: Ne...

Prema njihovim riječima, Adžić bi ostavkom ponovo postao građanin i mogao bi stajati...

Pisonero: Zabrinjava nedostatak imenovanja u sudstvu, hitno sprovesti reforme

"Kao što su jasno istakli predstavnici EU tokom njihove nedavne posjete Crnoj Gori,...

Udes na auto-putu, povrijeđena jedna osoba

Jedna osoba je povrijeđena.  Iz Auto-moto saveza je rečeno...

Mlada košuta stradala od udara automobila

Portalu Pobjeda je iz Odjeljenja bezbijednosti Mojkovca potvrđeno da je mlada košuta stradala...

RSE: Prijeteće pismo iz Srbije stiglo visokom predstavniku i...

Iz Ministarstva su za RSE potvrdili da su u prijetećem pismu iz Srbije...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare