PzP: Spajić odbio da dođe na duel sa Medojevićem

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić odbio je poziv Adria TV da dođe na duel sa Predsjednikom PzP Nebojšom Medojevićem, tvrde iz ove partije.

“On je na taj način izbjegao da pred javnosti brani svoj plan “Evropa sad” koji već uveliko promoviše, te ukrsti argumente sa liderom PzP-a, koji je u više navrata saopštavao da je Spajićev plan nerealan i populistički.

Medojević je iznio više kontra stavova o Spajićevom planu “Evropa sad” koji su bili čvrsto argumentovani, utemeljeni na ekspertskoj osnovi, a prije patriotski”, navode iz PzP-a.

Kako navode, bježanje Spajića od suočavanja pred licem javnosti sa šredsjednikom PzP Nebojšom Medojevićem, ne samo da predstavlja običan kukavički čin, već potvrdjuje i teze PzP da je njegov plan “Evropa sad” obična populistička priča zasnovana povodom kampanje Demohrišćanske stranke u osnivanju i koja očekuje podršku DPS-a.

“Plan Evropa sad nije plan ozbiljnih ekonomskih reformi u interesu građana i države Crne Gore. Radi se o opasnoj propagandi vlasnika Vijesti koja su spremni da za svoje političke interese slome državu Crnu Goru i dovedu je do bankrota i haosa. Predsjednik PzP, kao dokazani crnogorski suverenista, patriota i reformator je prvi raskrinkao plan neprijatelja Crne Gore i prihvatio poziv na duel sa Spajićem.

Njegovo kukavičko odbijanje dijaloga, doživljavamo kao priznanje da je Predsjednik PzP u svemu bio u pravu i da je Ministar Mickej najobičniji prevarant i kriminalac koji zloupotrebljava funkciju za lično bogaćenje i promociju svoje stranke”, navode iz PzP-a.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sjutra pretežno sunčano, do sedam stepeni

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, duvaće vjetar povremeno umjeren do jak, na udare...

MPNKS: Bratić govorila jezikom slobode, nije joj na kraj...

Kako su kazali iz MPNKS, DPS-SDP-SD večerašnjim saopštenjima želi opet da Bratić uvuče u svoje nacionalističke igre...

Krivokapić: Kako mogu braniti fotelje oni koji traže nove...

"Upravo zbog fotelja, neki planiraju saradnju sa DPS-om, dok drugi zbog istih fotelja, od samog početka ovu...

Rakočević: Nadam se da nikada više u Crnoj Gori...

“Ovo je, na našu žalost, ministarka u “najboljoj” Vladi CG u njenoj istoriji. Ali na našu sreću,...

Dizdarević: Nekontrolisani izlivi mržnje ministarke Bratić, pravi odraz stavova...

Kako je kazao, nakon skandalozne izjave Bratić može se konstatovati da su maske definitivno pale.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare