Spajić: Ono što Medojević priča ne shvatam ozbiljno

Ono što priča lider Pokreta za promjene (PZP) Nebojša Medojević ne shvatam ozbiljno, već kao dio njegovog političkog performansa, kazao je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, odgovoarajući na pitanja građana na društvenoj mreži Instagram.

Jedno od pitanja za ministra glasilo je da li “očekuje podršku od strane DF-a, s obzirom da Medojević kaže da neće da daju podršku”.

Naravno jer sam siguran da poslanici DF-a brinu o građanima i žele da svi građani imaju bolji životni standard. Ono što priča gospodin Medojević ne shvatam ozbiljno, već kao dio njegovog političkog performansa – odgovorio je Spajić.

Na pitanje koliko će iznositi plate nakon povećanja koje je planirano za sledeću godinu, Spajić je objavio tabelu kojm je prikazano koliko će se zarade građana povećati.

Građani su, takođe, pitali Spajića da li planira povećanje PDV-a, na šta ministar odgovara da se neće mijenjati opšta stopa od 21 odsto.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U Engleskoj maske i kovid-propusnice više nijesu obavezne

Ministar zdravlja Sadžid Džavid rekao je da mjere mogu da se ukinu, zahvaljujući uspješnom procesu vakcinacije i...

Abazović: Antisemitizam, ksenofobija i ekstremizam moraju biti izopšteni

“Danas se sjećamo žrtava Holokausta. Antisemitizam, ksenofobija i ekstremizam moraju biti izopšteni u savremenom dobu. Radimo zajednički na...

Na Sinjajevini održan protestni marš protiv vojnog poligona

“Na Margiti smo 2020. protestovali 51 dan i odbranili planinu od prvog pokušaja bombardovanja naših pašnjaka. Naši...

Abazović sa Pičom: Snažno u borbi protiv kriminala, suzbijanja...

„Jačanje institucija i vladavine prava su osnov našeg društvenog napretka. Borimo se snažno protiv svih vidova kriminala, a...

Moskva: Raketna kriza između Rusije i SAD-a sve izvjesnija

Primjedba zvaničnika Ministarstva vanjskih poslova Vladimira Ermakova uslijedila je dan nakon što su Sjedinjene Američke Države i...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare