Vlada daje 66 hiljada eura za angažovanje vojnika na rekonstrukciji putnog pravca most Pjenavac – Mrtvo Duboko

Vlada Crne Gore u tehničkom mandatu na telefonskoj sjednici donijela je odluku da iz budžetske rezerve izdvoji 66 iljada eura za angažovanje pripadnika Vojske Crne Gore za izvođenje radova na rekonstrukciji putnog pravca most Pjenavac - Mrtvo Duboko.

Opština Kolašin se obratila Ministarstvu odbrane o potrebi izvođenja radova na putnom pravcu most Pjenavac-Mrtvo Duboko, Opština Kolašin, kao i angažovanju inžinjerijske jedinice koja bi izvela potrebne radove na proširenju i nasipanju navedenog putnog pravca.

– U cilju valorizacije turističkih kapaciteta i prirodnih ljepota u Opštini Kolašin, a imajući u vidu da na trasi puta Pjenavac-Mrtvo Duboko nema imovinsko-pravnih smetnji za izvođenje predmetnih radova, Ministarstvo odbrane je izrazilo spremnost da za isto angažuje pripadnike Vojske Crne Gore – dodali su iz Vlade.

Rekli su da troškovi izvođenja radova na proširenju i nasipanju putnog pravca na osnovu trenutnih tržišnih cijena iznose oko 66 hiljada eura i da se odnose na dnevnice, smještaj, iznajmljivanje materijala, skladištenje i čuvanje MES-a, gorivo i maziva za mašine.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Huter: Đurašković spinovima ponižava sebe i funkciju koju obavlja

On je reagovao na izjavu gradonačelnika Cetinja Nikole Đuraškovića koji je kazao da "Huter treba da vrati...

Sjutra pretežno sunčano

Na sjeveru se ujutru po kotlinama očekuje magla, a popodne je u planinama ponegdje moguća kratkotrajna nestabilnost.

Odbijena žalba: Vrhovni sud stavio tačku na slučaj eventualnog...

Time je najviši sud potvrdio odluku Tužilačkog savjeta od 15. juna i odbio kao neosnovanu žalbu zamjenice...

Brutalno isprebijali tri brata pa rekli da im je...

Krivično su prijavljeni da su oko tri sata ujutro obavljajući zaštitarsku djelatnost počinili krivično djelo nasilničkog ponašanja...

Injac: Zalagaću se da Gradsko pozorište nosi ime po...

"Cijenim stvaralaštvo izuzetnog umjetnika Jagoša Markovića, kojim je obogatio crnogorsku kulturu.Zalagaću se da Gradsko pozoriste nosi njegovo...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare