Asfaltirano 350 metara puta za gornje naselje u Đenovićima

Kao što je prije dvadesetak dana najavljeno iz Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, sa završetkom asfaltiranja Trebinjske i Ribarske ulice u Igalu, kao u dvije ulice u Bijeloj, uslijedili su radovi na asfaltiranju 350 metara puta za gornje naselje u Đenovićima.

Radove su prethodnih dana, kako je saopšteno iz te lokalne uprave, obišli potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Mirko Mustur, sekretar za komunalne djelatnosti Vasilije Seferović i Bojan Vukićević iz Agencije za izgradnju i razvoj grada.

Mustur je tom prilikom razgovarao sa mještanima koji su iskazali zadovoljstvo završetkom ovih infrastrukturnih radova, ali i očekivanje da uskoro dobiju i kanalizaciju. On je potvrdio da će izgradnja kanalizacije na ovoj lokaciji biti jedan od prioriteta u narednom periodu.

“Asfaltiranje puta za gornje naselje u Đenovićima jedan je od infrastrukturnih projekata koje lokalna samouprava sprovodi u sklopu nekoliko tendera za sanaciju lokalne putne infrastrukture, a kojima su, između ostalih, obuhvaćene dvije kraće dionice na Toploj 2, ulica I Bokeške brigade, Ustanička ulica, Osječka ulica, ulica 29. decembra, put od Jadranske magistrale prema Bjelskoj vali, Ribarska ulica, Trebinjska ulica, te stepenište Elize Duković Lombardić. Kumulativna vrijednost svih izvršenih radova, kao i onih koji su predviđeni i tek će uslijediti (ulica 29. decembra) iznosi preko pola miliona eura”, kazali su iz Opštine Herceg Novi.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vježba od dva minuta je dovoljna za promjenu tijela,...

Tim povodom je putem svojih društvenih mreža pričala o jednoj vežbi koja mijenja život iz korena, odnosno,...

Objavljen Resursni priručnik za rad nastavnika sa LGBTI đacima...

“Ovaj priručnik je zamišljen kao prva pomoć nastavnicima u srednjim školama koji su u nedoumici na koji...

Od “Podgorica gori” do “nema Đukanovića”: Ovako su u...

Zavisno od medija, a bolje reći države, oni različito izvještavaju o skupu - od toga kako "Podgorica...

SDP: Ustankom protiv fašističke okupacije zlatnim slovima ispisane stranice...

- Ustankom protiv fašističke okupacije u Jugoslaviji su zlatnim slovima ispisane stranice naše slavne istorije. Predvođeni lučom...

Izračunajte svoj ‘psihički’ broj i saznajte šta govori o...

Da li ste se ikad zapitali koje je značenje brojeva koji nas svakodnevno okružuju? Oni čine moćan...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare