Budvanska URA: Milo Božović da podnese ostavku

Iz budvanskog odbora Građanskog pokreta URA poručili su da bi aktuelni predsjednik te Opštine Milo Božović, trebalo da podnese ostavku na tu funkciju.

“Smatramo da bi, na osnovu posljednjih informacija iz medija, a uz puno poštovanje presumpcije nevinosti, bilo elementarno odgovorno prema građanima Budve, razvojim projektima Opštine Budva, efikasnom i racionalnom funkcionisanju opštinske administracije, a posebno zbog reputacije opštine koja pledira da bude prijestonica kulture, da aktuelni predsjednik Opštine Milo Božović podnese ostavku”, saopštili su danas iz budvanskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, DF koji trenutno ima apsolutnu većinu odbornika u lokalnom parlamentu treba u što kraćem roku da predloži novog kandidata za predsjednika opštine, koji će nesmetano moći da obavlja svoju predsjedničku dužnost i da, kako kažu, u saradnji sa privredom, administracijom, kulturnim i sportskim djelatnicima nastavi da radi na razvoju zajednice i ostvarivanju opštih interesa stanovništva.

“Budvanska URA će takvom odgovornom odnosu prema akltuelnom političkom trenutku dati punu podršku”, zaključuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Saobraćajna nesreća u Bijeloj: Poginula starica iz Herceg Novog

Kako Novski portal saznaje u Centru bezbjednosti Herceg Novi, nesreća se desila kada je vozač parkiranog šlepera...

Ova četiri “super pića” mogu vam pomoći smanjiti rizik...

Ako se ne liječi, hipertenzija (visoki krvni pritisak) dodatno opterećuje vaše krvne sudove, srce i druge organe,...

Crna Gora dobija novi trajekt pod nazivom “Ruka pravde”

"Zahvaljujući saradnji JP Morskog dobra , ministarke Ane Novaković Đurović, lokalnih samouprava, mnogih državnih institucija i Vlade...

DPS Nikšić: Građanski Nikšić srami se nacionalističkih pokliča i...

Ti oslobodioci, po njihovim riječima, svojim nastupima i (ne)činjenjima stvaraju “pogodno tlo za bujanje nacionalističkih, fašističkih i...

Moskva napadnuta dronovima: Gore zgrade

„Sve hitne službe grada su na mjestu nesreće“, rekao je Sobjanin. Ruska državna novinska...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare