Ćulafić pisao Injac: Preispitati odgovornost i nečinjenje izvršnog direktora Vodovoda

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u podgoričkom parlamentu Stefan Ćulafić pozvao je gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac da preispita odgovornost v.d. izvršnog direktora Vodovoda i kanalizacije zbog čijih postupaka i 'propusta' je, kaže, danima dovedeno u opasnost zdravlje hiljada sugrađana i građana Danilovgrada.

“Uvažena gradonačelnice g-đo Olivera Injac kao univerzitetski profesor imam izuzetnu dozu odgovornosti prema onome što javno kažem i vrlo sam oprezan u iznošenju javne riječi. Cijenim da tu dozu odgovornosti i Vi kao univerzitetski profesor osjećate”, napisao je Ćulafić u objavi na mreži X, do skora poznatijoj kao Twitter.

Upravo zbog toga, kako je naveo, pozivam Vas da preispitate odgovornost i (ne)činjenje v.d. izvršnog direktora DOO Vodovod i kanalizacija.

“Zbog čijih postupaka i propusta (koje je i sam priznao) je danima dovedeno u opasnost zdravlje hiljada naših sugrađana i građana Danilovgrada. Ukoliko se odgovornost v.d. izvršnog direktora utvrdi, a objektivni dokazi za to postoje, ne sumnjam da ćete ga u skladu sa onim što ste javno obećali i izjavili u Skupštini Glavnog grada na III sjednici održanoj 11. maja pozvati na odgovornost i razriješiti funkcije”, naveo je Ćulafić u objavi.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Udes u Bijelom Polju, nema povrijeđenih

Do udesa je došlo oko 20.30 časova, kada su se sudarila dva vozila bjelopoljskih registarskih oznaka.

Terzić o sukobu Adžića i Rmandića: Svi koji su...

Apsolutno me ne zanima. Neka komentarišu i nevladine organizacije i mediji nakon ovoga šta god hoće. Mene...

Ženu 17 godina držali u zatočeništvu, ljekari UKC-a RS...

Žena, koju su navodno članovi njene porodice godinama držali u zatočeništvu, primljena je u UKC 12. septembra...

Gazdić: Poglavlje 27 zatvaramo u 2025. godini

Naš najveći izazov u pregovaračkom procesu sa Evropskom unijom je usvajanje briselskih standarda iz oblasti zaštite životne...

Terzić: Abazović i Kovač došli na lice mjesta nakon...

On tvrdi da je uviđaj bio završen prije nego su došli. " Dok ne...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare