DF: Demokrate i Liješević organizovano blokiraju rad TO Budva

Demokrate Budva zajedno sa, kako su kazali iz budvanskog Odbora Demokratskog fronta, lažnom direktoricom Majom Liješević, navodno nestranačkom ličnošću, organizovano blokiraju rad TO Budva čime su u potpunosti preuzeli matricu ponašanja DPS sa kojima zajedno organizuju i održavaju sjednice skupštine opštine Budva.

”S obzirom da je 24.11. predsjednik TO Budva dobio mišljenje Ministarstva ekonomskog razvoja koje Maji Liješević i Demokratama ne ide u prilog, već poništava sve njihove tvrdnje, odmah je počela medijska hajka protiv predsjednika Carevića i njegovih saradnika. Javno pokušavaju da izvrgnu ruglu mišljenje ministartva, proizvoljno ga tumačeći pred javnošću”, navodi se u saopštenju.

Nadležno Ministarstvo, kako dodaju, nije naložilo ponovno održavanje Skupštine već vrlo jasno ukazalo da je “konačno odlučivanje za odgovornost u odnosu na konstatovane nepravilnosti isključivo u nadležnosti suda”, te Maji Liješević i njenim kolegama ostaje da se žale nadležnom sudu, ukoliko misle da je bilo što napravilno urađeno, s tim što će to morati da dokažu a za šta unaprijed znaju da je izgubljena bitka.

”Navodi o vrijeđanju, nasilnim aktima i uništavanju imovine su svi do jednog čista obmana Maje Liješević i svojstvena njenim partnerima Demokratama koji su obmanu proglasili za istinu. Da stvar bude zanimljivija, otac Maje Liješević kao odbornik Demokrata potpisuje sa ostalima saopštenja njihovog kluba odbornika, dajući podršku ćerki, a ista se javno ograđuje da nije član Demokrata i predstavlja se kao nestranačka ličnost. Kad nekome spočitavaju saradnju sa DPS-om Demokrate bi trebali prije svega da objave da je Maja Liješević u vrijeme DPS vlasti bila pomoćnik direktora Nacionalne turističke organizacije, a to sigurno nije mogao niko ko nije bio u bliskim vezama sa DPS-om i ko nije radio u interesu ove organizovane kriminalne grupe. Takođe, još uvijek kolege iz Demokrata nisu objasnile zbog čega je njihov kadar prisustvovao na komitskom skupu u Podgorici 6.avgusta 2021. godine, zamotana u crnogorsku zastavu i da li je to bilo u cilju promocije budvanskog turizma ili ista dijeli komitske vrijednosti DPS-a”, kažu iz DF-a.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Eksplozija u Tološima, pronađeno beživotno tijelo

Prema informacijama našeg portala na ovom mjestu eksplodirao je automobil i u vozilu...

Na ulazu u Srbiju: CG državljanin uhvaćen sa 13,5...

Kako navode srpski mediji, sve se dogodilo na graničnom prelazu Gostun (Dobrakovo), i to na ulazu u...

U KCCG 47 pacijenata životno ugroženo

Kako je saopšteno iz KCCG njih 47 je životno ugroženo.

Nadal: Umoran sam od priče o Novaku, volio bih...

Nadal je prethodnih dana bio jedan od ljudi koji su insistirali na tome kako je Đoković trebalo...

Brajović: Tek ćemo vidjeti efekat i udar omikron soja

Ona je u Jutarnjem programu TVCG saopštila da je stav SZO takav da...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare