Đurašković sa ambasadorom Bosne i Hercegovine: Nada se da će gradonačelnica Sarajeva doći na Cetinje 13. jula

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković primio je ambasadora Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori Branimira Jukića, sa kojim je razgovarao o unapređenju saradnje iz oblasti kulture, ekonomije i obrazovanja, a sastanku je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Prijestonice Nikoleta Martinović.

Đurašković je informisao ambasadora o formiranju nove gradske uprave i aktivnostima koje su već sprovedene, ali i o planovima za naredni period. Takođe, istakao je važnost posjete koju je nedavno imala delegacija Prijestonice gradu Sarajevu.

“Posjeta je bila veoma korisna za obije strane i dogovorili smo okvire buduće saradnje. Nadam se da će gradonačelnica Benjamina Karić doći u uzvratnu posjetu Cetinju, 13. jula ove godine“, naveo je gradonačelnik.

Jukić je istakao da očekuje dobre rezultate nove gradske uprave i da se nada unapređenju saradnje sa partnerima iz Bosne i Hercegovine.

“Međunarodna saradnja između dvije države na svim poljima teče nesmetano, tako da je za očekivati da se u narednom periodu taj trend nastavi“, naveo je.

Na sastanku je razgovarano o saradnji koju Prijestonica ima sa Sarajevom i Velikom Kladušom, sa kojima ima potpisane protokole o saradnji, kao i o saradnji sa drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare