Održana prva javna rasprava o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023.

Prijestonica Cetinje je započela javnu raspravu o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu, a sinoć je održana javna rasprava u Mjesnoj zajednici Bajice.

Sljedeća javna rasprava, kako su saopštili, zakazana je za četvrtak, 21. jul 2022. u Hotelu Grand sa početkom u 18 časova.

“Na javnoj raspravi u Bajicama građani su iznijeli prijedloge za rješavanje problema uglavnom infrastrukturne prirode vezane za Bajičku ulicu, vodosnabdijevanje, dječije igralište, rasvjetu i slično”, kazali su iz Prijestonice Cetinje.

Navode da javna rasprava o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu traje sve do 28. jula 2022. , kada će se u skupštinskoj sali Prijestonice održati centralna javna rasprava.

“Sve prijedloge i pitanja građani mogu uputiti na email: [email protected], a sam Nacrt Prijedloga je dostupan na zvaničnom sajtu Prijestonice: www.cetinje.me“, poručuju iz Prijestonice.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

UP: U prostorijama Pčelarske organizacije u Nikšiću zatečeno šest...

"Ovih šest osoba je pristupilo u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić radi prikupljanja obavještenja na okolnosti navedene...

Glasao Andrija Mandić

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug redovnih predsjedničkih izbora. Biračka mjesta su...

Aleksa Bečić glasao u Podgorici

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug redovnih predsjedničkih izbora. Biračka mjesta su...

Bokan: Ovo je prva nagrada koju osvajam u Crnoj...

Prvi put su se za trofej u nacionalnom Kupu borila dva kluba iz Herceg Novog, a kao...

DPS: Izborni proces protiče uz opstrukcije i pokušaje zastrašivanja

“Dok aktivisti kandidata Jakova Milatovića u Baru prijete “ćeranjem”, u Nikšiću se upada u štabove našeg predsjedničkog...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare