Sa krova iznenadili mališane u nikšićkoj bolnici

Lijep gest članova Saveza izviđača Crne Gore danas u Nikšiću prvog dana nove godine. Naime, prerušeni u Djeda Mrazove oni su se sa krova Dječijeg odjeljenja nikšićke bolnice užadima spuštili do soba, u kojima je Novogodišnju noć dočekalo desetak mališana, i svima podijeli poklon paketiće sa igračkam i slatkišima.

“Planiramo da ova aktivnost postane tradicionalna i da svake godine izmamljujemo osmjehe djece, jer sva budućnost je u mladosti, ove godine smo uspjeli da iznenadimo djecu u Nikšiću i veliku zahvalnost dugujemo Vladislavu Čizmoviću i Budimiru Backoviću direktorima firme “Maslačak igračke” i “Montagna Travel”koji su nesebično podržali i organizovali akciju zajedno sa izviđačima, dok su naši članovi Petar Backović i Martin Spaić bezbjedno uručili poklone”, kazao je Peko Vukadinović, ispred Saveza izviđača.

Foto. TVCG

“Koristimo ovu priliku da Novu Godinu čestitamo svim građanima Crne Gore, sa željom da vrijeme ispred nas, bude vrijeme sreće i lijepih trenutaka”, poručio je Vukadinović.

Foto: TVCG

Direktorica dječijeg odjeljenja, Branka Šupić, kazala je za Televiziju Crne Gore da je s oduševljenjem prihvatila ideju izviđača i njihovih prijatelja, a kako je istakla, djeca su bila presrećna kada su vidjela šta se dešava.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Operacija gašenje Montenegro Airlinesa – drugi dio

Drugi dio objavljujemo integralno Uvođenjem stečaja 28. aprila 2021.g, svima zaposlenima Montenegro Airlines-a otkazan...

Umjesto na drumovima, autobusi Nikšić prevoza parkirani

Slično je bilo i na pojedinim linijma u Podgorici. Umjesto na drumovima, autobusi Nikšić...

Policija čuva šest zaštićenih svjedoka u predmetima Specijalnog tužilaštva

Vlada je na sjednici juče usvojila Drugi prilog izvještaju Evropske komisije (EK) o Crnoj Gori za ovu...

Vlahović: Svrha manjinske vlade su bile reforme, a ne...

On je za Pobjedu rekao da se u ponašanju i izjavama Abazovića, bez obzira na to da...

PEN Centar: Abazović se opet legitimisao kao ključni izvršitelj...

“Takvim ponašanjem Abazović se nanovo legitimisao kao ključni izvršitelj projekata osmišljenih u Beogradu s ciljem blokiranja Crne...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare