Sa krova iznenadili mališane u nikšićkoj bolnici

Lijep gest članova Saveza izviđača Crne Gore danas u Nikšiću prvog dana nove godine. Naime, prerušeni u Djeda Mrazove oni su se sa krova Dječijeg odjeljenja nikšićke bolnice užadima spuštili do soba, u kojima je Novogodišnju noć dočekalo desetak mališana, i svima podijeli poklon paketiće sa igračkam i slatkišima.

“Planiramo da ova aktivnost postane tradicionalna i da svake godine izmamljujemo osmjehe djece, jer sva budućnost je u mladosti, ove godine smo uspjeli da iznenadimo djecu u Nikšiću i veliku zahvalnost dugujemo Vladislavu Čizmoviću i Budimiru Backoviću direktorima firme “Maslačak igračke” i “Montagna Travel”koji su nesebično podržali i organizovali akciju zajedno sa izviđačima, dok su naši članovi Petar Backović i Martin Spaić bezbjedno uručili poklone”, kazao je Peko Vukadinović, ispred Saveza izviđača.

Foto. TVCG

“Koristimo ovu priliku da Novu Godinu čestitamo svim građanima Crne Gore, sa željom da vrijeme ispred nas, bude vrijeme sreće i lijepih trenutaka”, poručio je Vukadinović.

Foto: TVCG

Direktorica dječijeg odjeljenja, Branka Šupić, kazala je za Televiziju Crne Gore da je s oduševljenjem prihvatila ideju izviđača i njihovih prijatelja, a kako je istakla, djeca su bila presrećna kada su vidjela šta se dešava.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Razgovor o stripu za Dan Narodne biblioteke “Radosav Ljumović”

U novootvorenoj Stripoteci na posljednjem spratu Biblioteke "Radosav Ljumović", u sali "Božidar...

Pavićević: Zalažemo se za manjinsku vladu, Abazović: Ovo je...

Pres konferenciju koalicije Crno na bijelo otvorio je predjednik udruzenja CIVIS Srđan Pavićević. https://www.facebook.com/pokretura/videos/614761119802685/

Lančani sudar u Radanovićima, ima povrijeđenih

Saobraćajna nezgoda je, kako su precizirali, prijavljena Odjeljenju bezbjednosti Kotor u 11.15 sati. Uviđaj...

Počela adaptacija garaže u Ulici Novaka Miloševa

“Tokom adaptacije izvodiće se pripremni radovi, građevinsko-zanatski radovi, nakon čega će se pristupiti radovima na atmosferskoj kanalizaciji,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare