U petak i subotu više saobraćajnica djelimično ili potpuno zatvoreno zbog inauguracije Milatovića

Povodom svečanosti koja će se održati u petak, 19. maja na Trgu nezavisnosti u Podgorici, povodom obilježavanja Dana nezavisnosti, kao i u subotu, 20. maja povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore, iz policije je saopšteno da će ta dva dana, zbog pojačanih mjera bezbjednosti dolaziti do potpune ili djelimične obustave saobraćaja, kao i ograničenog pristupa određenim saobraćajnicama u užem gradskom jezgru.

“U odnosu na svećanost koja će se održati u petak, 19. maja sa početkom u 19.00 časova na Trgu nezavisnosti u Podgorici, povodom obilježavanja Dana nezavisnosti, obavještavamo javnost da će saobraćaj biti zatvoren u ulici Slobode, ulici Vučedolskoj i ulici Novaka Miloševa u vremenskom periodu od 15,30 do 22,00 časova, odnosno do završetka aktivnosti. Bulevar Stanka Dragojevića i ulica Marka Miljanova će biti zatvorene za saobraćaj u vremenskom periodu od 17,00 do 22,00 časa, odnosno do završetka aktivnosti.

U odnosu na svečanost povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore, koja će se održati u subotu, 20. maja obavještavamo javnost da će saobraćaj biti zatvoren u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog – od raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa ulicom Marka Miljanova, Bulevar Stanka Dragojevića do Bulevara Ivana Crnojevića, Ulica slobode, Karađorđeva ulica, Vučedolska, ulica Kralja Nikole – od Tržnog centra „Nikić“ do raskrsnice sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog i ulica Marka Miljanova, u vremenskom periodu od 09,00 do 13,30″, saopšteno je iz policije.

Takođe, u vremenskom periodu od 17,00 časova do 21,00 čas, odnosno završetka aktivnosti, biće saobraćaj zatvoren u Bulevaru Ivana Crnojevića – od rasrsnice sa Ulicom slobode do ulice Goce Delčeva, Ulica beogradska – od skretanja za Stadion malih sportova do Ulcinjske ulice, ulica Rista Stijovića – od raskrsnice sa Bulevarom Ivana Crnojevića do Vile Gorica.

“Ujedno obavještavamo i apelujemo na građane, da u cilju bezbjednog odvijanja saobraćaja blagovremno uklone svoja parkirana vozila posebno u dijelu ulica Karađorđeva, Njegoševa kod Višeg suda, Vučedolska, ulice Rista Stijovića i Beogradske ulice.
Zbog svega navedenog, apelujemo na naše sugrađane da imaju razumijevanja za najavljene aktivnosti, te da svoje obaveze i kretanje prilagode najavljenim dešavanjima i doprinesu da Uprava policije obezbijediti stabilan javni red i mir, bezbjednost saobraćaja, kao i ličnu i imovinsku sigurnost, kako svih građana, tako i učesnika najavljenih svečanosti”, navode iz policije.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

VDT PODGORICA ZA STANDARD: Samoinicijativno smo formirali predmet povodom...

Kako je saopšteno portalu Standard iz VDT Podgorica, to tužilaštvo je samoinicijativno formiralo predmet nakon sinoćnjeg skandiranja...

Saobraćajna nesreća u Bijeloj: Poginula starica iz Herceg Novog

Kako Novski portal saznaje u Centru bezbjednosti Herceg Novi, nesreća se desila kada je vozač parkiranog šlepera...

Ova četiri “super pića” mogu vam pomoći smanjiti rizik...

Ako se ne liječi, hipertenzija (visoki krvni pritisak) dodatno opterećuje vaše krvne sudove, srce i druge organe,...

Crna Gora dobija novi trajekt pod nazivom “Ruka pravde”

"Zahvaljujući saradnji JP Morskog dobra , ministarke Ane Novaković Đurović, lokalnih samouprava, mnogih državnih institucija i Vlade...

DPS Nikšić: Građanski Nikšić srami se nacionalističkih pokliča i...

Ti oslobodioci, po njihovim riječima, svojim nastupima i (ne)činjenjima stvaraju “pogodno tlo za bujanje nacionalističkih, fašističkih i...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare