U toku radovi na sanaciji asfaltnog kolovoza na Dajbabskoj gori

Ekipe Puteva izvode radove na sanaciji asfaltnog kolovoza na Dajbabskoj gori na dužini od 2.7 km, a prosječne širine oko tri metra, saopšteno je iz Glavnog grada.

Do sada je, kako su naveli, sanirano oko kilometar saobraćajnica, a vrijednost radova je oko 130.000 eura. U planu je da radovi na asfaltiranju budu završeni do kraja ove nedjelje.

Podsjećaju da je Glavni grad i gradsko preduzeće Vodovod i kanalizacija su tokom 2021. godine otpočeli sa realizacijom projekta vodosnabdijevanja Dajbabske gore, ukupne vrijednosti od preko 200.000 eura.

“Riječ o jednom od najvažnijih projekata zahvaljujući kojem je oko 200 domaćinstava dobilo priključak na vodovodnu mrežu. Kao što je i prethodno najavljeno, nakon rješavanja pitanja vodosnabdijevanja, počeli su radovi na vraćanju putne infrastrukture u prvobitno stanje. Osim toga, nakon izgradnje vodovoda na Kakarickoj gori gdje je problem vodosnabdijevanja riješen za preko 600 domaćinstava, ovo je posljednje neformalno naselje u Podgorici koje u cjelini nije imalo vodu”, navodi se u saopštenju.

Glavni grad će, poručuju u saopštenju, i u narednom periodu nastaviti da stvara adekvatne uslove za kvalitetan život građana u svakom dijelu Podgorice.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Šuković koordinator svih aktivnosti u borbi protiv kriminala?

Odluka je donijeta jer se smatra da je Šuković jedan od najzaslužnijih za dosadašnje rezultate u borbi...

IZA KULISA: Milatović obećao liderima DF-a da će ,,lobirati...

Više izbora Pobjede saopštilo je da je Milatović, čiji pokret otvoreno najavljuje da očekuje poziciju premijera, takvo...

Za nešto više od godinu 675 prijema u crnogorsko...

Sredinom februara prošle godine u Službenom listu objavljena je Odluka o izmijenjenim kriterijumima za utvrđivanje osnova za...

Detalji optužnice: Boljeviću prijetili ubistvom na Ćemovskom polju

Okrivljenim policajima stavlja se zvanično na teret da su u maju 2020. godine teškim nasiljem pokušali da...

Novović ti sudi, Novović te tuži?

Ta okolnost moguće ne bi imala toliku težinu i dala bi se pravdati time da sudiji Novoviću...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare